Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
10 Computer Input Devices
Input apparaten zijn essentieel om een computer te gebruiken . Deze apparaten kunnen gebruikers communiceren met de toepassingen die de computer geeft . Zonder invoerapparaten , zou de computer niets meer dan een scherm dat iets willekeurigs en ​​van weinig nut weergeeft . Er zijn veel verschillende soorten invoerapparaten allemaal kunnen we op verschillende manieren communiceren . Toetsenbord

toetsenbord bestaat uit een reeks toetsen die het invoeren van opdrachten of letters kan worden gedrukt . Deze worden gebruikt om documenten te schrijven , maar kunnen worden gebruikt om user interfaces navigeren in plaats van een muis .
Muis

Een muis bestaat uit een bal of laser die tracks de beweging van het apparaat . De computer kan de beweging van de muis te registreren en vertalen als beweging van de cursor op het scherm . Een muis bevat ook knoppen waarmee de gebruiker om objecten te selecteren , verplaatsen ramen of open sollicitaties . Veel kamers hebben ook een scrollwiel om voor scrollen door lange documenten of webpagina's .
Trackball

Deze apparaten werken als een standaard muis , behalve de gebruikers rollen een bal binnen een basis in plaats van het verplaatsen van het apparaat over het tafelblad . Veel gebruikers verkiezen een trackball om een muis , omdat het gaat om minder polsbeweging , verminderen repetitieve -motion kwesties .
Touchpad

Dit is een apparaat meestal gevonden op de laptop computers . Het werkt als een muis of trackball , tenzij het ​​is een flat panel u uw vinger over . De beweging van je vinger registreert als de cursor op het scherm beweegt . Veel touchpads nu staat gebaren door documenten te scrollen of inzoomen op een foto . Knoppen zijn meestal onder het touchpad .
Grafisch Tablet

Deze apparaten worden gebruikt als een stuk papier en een potlood . Deze zorgen ervoor dat kunstenaars om meer natuurlijke wijze in een grafische toepassing . Ze hebben een stylus die eruit ziet als een plastic pen die u kunt gebruiken om te tekenen op een vlak paneel . Het apparaat zal de druk van de hand van de gebruiker om lichter of donkerder lijnen op het scherm te tekenen registreren . Velen hebben zelfs gummen op de achterkant die u toelaten om fouten te wissen met de stylus .
Touchscreen Monitor

Deze apparaten dubbel als een output en input apparaat . Ze tonen de computer -omgeving op het scherm , en kan een gebruiker te manipuleren en interface met het gewoon door het aanraken van het scherm . Deze kunnen de plaats van een muis een toetsenbord te nemen en zelfs als een virtueel toetsenbord applicatie is geïnstalleerd .
Joystick

Deze apparaten worden vooral gebruikt voor computer gaming . Ze bestaan ​​uit een stok op een basis met diverse knoppen die allemaal verschillende functies . Het werkt vergelijkbaar met een juk op een vliegtuig , waardoor ze geschikt zijn voor flight simulators .
Scanner

Deze apparaten kan een gebruiker het invoeren van een foto of document in de computer . Door het plaatsen van een stuk van de media in een scanner , kunt u een image-bestand dat kan worden geopend en bewerkt op de computer te maken .
Microphone
p Dit is een apparaat dat wordt gebruikt om input voice data en geluid . U houdt de microfoon tot een bron , waarschijnlijk van een persoon mond , en het de geluiden en ingangen ze in audio-opname toepassingen registreert . Dit laat je veel dingen doen, van het opnemen van een song praten met iemand aan Skype .
Webcam
p Dit is een kleine videocamera die video en ingangen het duurt in de computer . Hiermee kunt u opnemen en verzenden kleine video of een video-chat met iemand via het internet .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe een Fingerprint Reader in …
·Hoe naar Power een PC -monitor…
·Hoe maak je een USB Electronic…
·Hoe te diagnosticeren No Sound…
·Welke drie onderdelen van de c…
·Hoe maak je een Vlokkig USB-po…
·Hoe maak Elke USB Bootable 
·Input Devices & hun functies 
·Hoe maak je verbinding een PC …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe kan ik gegevens automatisch na 10 mi…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De 10 dingen die een iPad Needs 
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
  Hardware Articles
·De iPad Limits 
·Hoe het opzetten van de SPDIF op de Asus…
·Hoe maak je een waterkoeling PC Build 
·Hoe om WiFi configureren voor een MacBoo…
·Hoe Hook Up USB 1.0 -poort op moederbord…
·RAM -geheugen Installatie 
·Hoe maak je afdrukken op een Lexmark 550…
·Hoe de interne draadloze wijzigen in een…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com