Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe maak je een projector Box Build
Als je een veilige plek voor uw videoprojector , kunt u bouwen aan een projector doos te vervangen welke plank of tafel het zit op nu . De doos projector kan passen op je plafond waar het zal worden van de manier van al het andere . Voordat gebouw , moet je een plek die de doos en projector kan halen en toch projecteren van uw video's op welke scherm kunt gebruiken . Vervolgens ontwerpen en bouwen van een vak dat de projector voldoende ruimte om te werken geeft . Het moet voldoende ventilatie vanwege zijn fan . Wat je
PlywoodSawDrill /schroevendraaier en screwsHammer /schiethamer en nailsWood glueLatchPaint en borstels
Need Toon Meer Aanwijzingen

Look 1 over de indeling van uw tv-kamer . Bepaal de beste plek die de doos projector kan aan het plafond hangen en projecteren de video op uw muur of scherm . Zorg ervoor dat de projector kan een duidelijk beeld te verzenden vanaf die plek .

Ontwerp 2 en schetsen een doos die groot genoeg is om niet alleen de projector goed vasthouden , maar zorgen voor luchtcirculatie rond het. Het moet langer en breder dan de projector met ongeveer 6 tot 8 cm en 4-5 cm hoger . De front-end zal open zijn voor de projector om het beeld te schitteren aan de muur .
3

Snijd de stukken voor het vak uit multiplex minstens 3/4 inch dik . Het achterpand heeft een gat om de projector netsnoer gaatje . De bovenkant van de doos hoeft niet te stevig zijn , het moet gewoon hout ondersteunt te hechten aan het plafond . Monteer de doos door nagelen of lijmen van de stukken samen .

Design 4 een voorflap van de doos als je wensen af te sluiten van de projector wanneer het niet in gebruik is . Snijd een stukje van de grootte van de front-end , en snijd een centimeter of twee uit de top van dat . Lijm of spijker het kleine stukje naar de top van de front-end van het vak . Bevestig het grotere stuk met scharnieren aan de onderkant . Bevestig een vergrendeling waar de twee voorste stukken voldoen aan deze klep op zijn plaats houden .

Paint 5 de doos elke gewenste kleur .
6

Bevestig de doos aan het plafond door vast te schroeven in de plafondbalken . Als u niet vloerbalken in de juiste positie , bevestig een grootboek boord om de balken die het dichtst bij elk uiteinde van de doos om ze samen te overbruggen , en schroef de doos in de raad .

Insert 7 de projector in het vak , loopt de stroomkabel door het gat in de rug . Zorg ervoor dat de projector wordt geplaatst om het videobeeld projecteren op je lege muur of een videoscherm .

Previous: Next:
  projectoren
·Data Projector Informatie 
·Hoe maak je verbinding een Tos…
·Hoe de ventilator vervangen op…
·Hoe maak je een kleurenwiel ve…
·Hoe je video's afspelen op een…
·Hoe maak je een NEC Projector …
·Hoe om te controleren Projecto…
·Hoe maak je computer Beeld Mon…
·Hoe kan ik Problemen met een E…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een L2 Cache Zoek 
·Met behulp van twee harde schijven 
·Hoe maak mijn pc sneller opstarten 
·Hoe om te bepalen welke drivers te downl…
·PC Card Vs . Cardbus 
·BIOS Repair voor een Dell OptiPlex GX150…
·Hoe maak je een PCI grafische kaart kope…
·Hoe om Sluit uw camera aan een iPad 
·Hoe maak je een Compaq Evo N1020V BIOS R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com