Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt importeren PDF's op een iPad ?
Goed-bekend Apple's beslissing niet om Flash te ondersteunen op de iPad en andere iOS - gebaseerde apparaten vertrokken sommige consumenten denken dat er geen Adobe - gerelateerde bestandsformaten werken met de iPad . Dit is niet waar , je kunt eenvoudig uw PDF-bestanden overzetten naar de iPad en lees ze met de iPad inheemse software of gratis apps . Echter , file management op de iPad is een beetje anders dan de computer file management , zodat het importeren van uw bestanden kan op verschillende manieren . Werken met Apps

Apps zijn de software pakketten die u in staat om te doen wat je wilt doen op de iPad . Als je meer wilt dan lezen een PDF downloaden van een e-mail te doen, moet je een PDF- reader of een andere PDF -supporting app . De app die u kiest kan openen meerdere opties om PDF- bestanden naar uw iPad , dus kijk voor een dat ondersteuning voor cloud-diensten , iTunes overdracht of draadloze overdracht methoden biedt . GoodReader is een geavanceerde PDF-lezer en annotator dat al deze aanbiedingen . Als u op zoek bent naar een eenvoudige gratis PDF- reader , Apple's iBooks biedt een aantal opmaak opties en gemakkelijk bestanden organiseren met beperkte file transfer ondersteuning .
Emailing Bestanden
p E-mail
is een gemakkelijke manier om PDF-bestanden te ontvangen en te lezen op uw iPad . Open gewoon uw Mail-app , en tik op de PDF-bijlage te downloaden en deze te openen in de modus Preview . Dit vereist geen extra software , maar er is geen file organisatie -systeem , dus je moet elke keer als je wilt kijken naar de PDF , tenzij u deze sturen naar een andere app terug te keren naar de e-mail . Het verzenden van elektronische post verstuurde PDF's naar andere apps is een simpele tik proces . Tik op het pictogram in de rechterbovenhoek van de preview- werkbalk , selecteer vervolgens de app waar je wilt de PDF uit de lijst die verschijnt sturen .
USB Transfer

overzetten van bestanden via iTunes is een goede manier voor het verkrijgen van meerdere PDF's op uw iPad in een keer. Gebruik het gedeelte van het tabblad Apps delen van bestanden in iTunes om uw PDF lees-app selecteren en slepen en neerzetten of gebruik de "Add" knop om bestanden toe te voegen van uw computer . U kunt alleen toegang tot dit paneel wanneer uw iPad is aangesloten via USB , en je moet je iPad daarna synchroniseren om de overdracht te voltooien . iTunes sharing ondersteunt individuele bestanden en gecomprimeerde mappen , maar niet uitgepakte mappen .
Cloud Sharing

Veel PDF-lezers
werken rechtstreeks samen met populaire diensten cloud - sharing , zoals iDisk , Dropbox en SugarSync . Kies een PDF- app waarmee je direct toegang tot uw favoriete cloud - service voor het delen . Plaats geen PDF-bestanden die u wilt op de iPad in deze " wolk " op uw computer , en start vervolgens uw iPad PDF app en toegang tot de cloud service van de interface van de app . Tik op een bestand om het te downloaden in uw app . U kunt ook bestanden importeren vanuit een cloud - service voor het delen app op je iPad via de knop aandeel in de cloud app preview mode . Dit werkt net als e-mailen bestanden , maar de cloud service kunt u bestanden en mappen te organiseren voor eenvoudig bestandsbeheer .
Overige opties

Sommige apps bieden draadloze overdracht opties , meestal via tijdelijke FTP-sites . Raadpleeg de gebruikershandleiding van de individuele app om uit te vinden of uw PDF- reader ondersteunt dit proces en hoe u uw bestanden op deze manier .

Previous: Next:
  iPad
·Kan ik synchroniseren van meer…
·Hoe je foto's toe aan een iPad…
·U kunt synchroniseren van een …
·Where Is Kobo opgeslagen op ee…
·Hoe maak je een iPad op Telus 
·Hoe je documenten importeren o…
·Handmatig Network Settings een…
·Hoe maak je een iPad Reset to …
·Hoe Set Up WiFi op een iPad 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe E-mail Links Plaats in iWeb 
·Hoe kan ik kijken Netflix op mijn iPad ?…
·Hoe maak je een computer harde schijf Re…
·Hoe een HP OfficeJet J3680 Scanner Probl…
·Kunt u uw Mac op je TV? 
·Hoe kan ik een Apple 120Gb iPod herstell…
·Hoe Memory Toevoegen aan eMachines 
·De kabels Nodig om een laptop op een HDT…
·Hoe te ATA harde schijven gebruiken op S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com