Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt synchroniseren van een iPad om twee computers ?
Hoewel vaak ontmoedigd , kunt u uw iPad synchroniseren met twee of meer computers als je moet. Dat zou goed nieuws zijn als je de neiging om verschillende soorten content op te slaan op verschillende computers . Coördinatie en consolidatie zijn de belangrijkste , echter. Omdat het geheugen van uw grootste uitdaging kan zijn , maak een spiekbriefje van wat elke bron computer houdt . Ook de hoogte van de bepaalde beperkingen die gelden voor het synchroniseren van een iPad op meerdere computers . Computers bron

Uw iPad maakt gebruik van vier soorten content - data , foto's , apps en media . Gegevens bevat contactpersonen, agenda's , e-mailaccounts , bladwijzers en notities informatie . Media omvat muziek , podcasts , gesproken memo's , beltonen , video's , films , tv-programma's , boeken en luisterboeken . Je moet foto's en apps op een of de andere computer te consolideren of riskeren hun verwijdering bij het synchroniseren . Zo veel mogelijk , consolideren media en data ook . Blijf op de hoogte van wat elke computerwinkels . Als u per ongeluk items laden op de verkeerde bron computer , overbrengen naar de juiste is voor het synchroniseren .
Schakel automatische synchronisatie

Start iTunes
op broncomputers voordat u synchroniseert . Standaard , iTunes synchroniseert automatisch uw iPad wanneer u deze aansluit . Schakel deze instelling uit . Op een Mac , klikt u op ' iTunes ' in de linkerbovenhoek , gevolgd door ' Voorkeuren ' en klik op ' Apparaten '. Op een PC , klik op "Bewerken ", gevolgd door " Voorkeuren " en selecteer het tabblad "Devices" . Activeer de " Voorkom iPods , iPhones en iPads van automatisch synchroniseren " checkbox .
Eerste computer

Sluit uw iPad naar Computer 1 . Klik op de naam van uw iPad onder ' Apparaten ' in de zijbalk links . Vervolgens klikt u op elk tabblad boven het hoofdvenster op het recht om hun "Sync" dozen controleren , zoals van toepassing . Klik op "Apply " op het lagere recht om de synchronisatie te starten. De iTunes app synchroniseert de items die u hebt opgegeven en herkent de computer 1 als uw iPad " thuis" computer .
Latere Computers

Sluit uw iPad naar Computer 2 . De iTunes app herinnert u meteen dat uw iPad is gesynchroniseerd met een andere bibliotheek en vraagt ​​hoe het verder moet . Om media die je gesynchroniseerd vanaf de computer 1 behouden , kiest u "Annuleren " in plaats van " Wis en Sync " of " Zet aankopen . "

Vervolgens klikt u op de naam van uw iPad onder ' Apparaten ' in de zijbalk links . Klik op de " apps " en " Foto's" tabs op hun beurt uit te vinken hun "Sync" boxen als je ze ingecheckt Computer 1 , of vice versa . Klik vervolgens op het tabblad "Samenvatting" en activeer het selectievakje " handmatig beheren muziek en video's" . Klik op " OK ", gevolgd door " Apply " in de rechterbenedenhoek . . Geeft iTunes een paar seconden over te schakelen van automatisch naar handmatige modus

slotte , klik op het tabblad " Info " en , indien nodig , activeer de "Sync" informatie selectievakjes die u al gesynchroniseerd op computer 1 , bijvoorbeeld , contacten of agenda . Klik op 'Toepassen'. Om gegevens gesynchroniseerd met de computer 1 behouden , kies " Samenvoegen Info " in plaats van " Vervang Info " in het resulterende dialoogvenster . In de linker zijbalk , achtereenvolgens doorklikken mediatheken vermeld onder " Bibliotheek ". Sleep items binnen deze bibliotheken op het pictogram van uw iPad , onder ' Apparaten ', om ze ogenblikkelijk over te kopieren naar uw apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe een bestand Put Van een iP…
·Hoe PDF-bestanden Stuur naar e…
·Hoe om bestanden toe aan een i…
·Wat is het verschil tussen een…
·How to Get richtingen op de iP…
·Hoe kan ik mijn InvisibleSHIEL…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe je iPad Keynote Objecten m…
·Hoe te kiezen Wi - Fi of 3G iP…
  Related Articles
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe kan ik iTunes Sync naar iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
  Hardware Articles
·Grootte Vergelijking tussen 500GB en 1,5…
·Wat is HP Queue Status ? 
·Wat is een Intel Pentium 4 - M processor…
·Hoe kan ik een Dell Laptop Dock 
·Hoe kan ik een adresboek kopiëren naar …
·Hoe maak je een Dymo Labelwriter configu…
·Hoe maak je computer Picture Ga naar het…
·Hoe maak je een AC elektrische oplader C…
·Hoe Reverse een slechte BIOS Flash 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com