Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Handmatig Network Settings een iPad
De Apple iPad biedt een eenvoudige manier om in contact te blijven als je op de gaan , maar alleen als je bent verbonden met een netwerk . Alle iPads bieden een draadloze internetverbinding , sommige iPads zijn ook ontworpen om verbinding te maken met het 3G-netwerk van een mobiele provider . Terwijl u uw netwerkverbindingen ingeschakeld , uw apparaat naar beschikbare netwerken . U kunt de Wi - Fi- netwerk waarmee u verbonden bent handmatig wijzigen of uit te schakelen 3G . Instellingen toegang

De iPad startscherm bevat een pictogram Instellingen , die een menu dat toegang tot alle instellingen van het apparaat biedt opent . Tik op het pictogram een keer om het scherm Instellingen te openen , en kies vervolgens " Wi - Fi " of " Mobiele data ', afhankelijk van het type netwerk dat u wilt beheren .
Wireless netwerken

Tik op " Wi - Fi " om een draadloos netwerk te gebruiken handmatig te selecteren . Als Wi - Fi is geschakeld naar de " On" positie , uw iPad automatisch naar nabijgelegen draadloze netwerken en geeft deze op het scherm . Tik op een om het te kiezen . Kies een ander netwerk door een keer te tikken op een naam in de lijst met netwerken . Als het netwerk is beveiligd , voert u het wachtwoord voor het netwerk als daarom wordt gevraagd . Als u wilt dat uw draadloze verbinding uit te schakelen , schakelt u de aan /uit schakelaar op " Off".
Mobiel datanetwerk

Als u hebt gekocht een iPad met Wi - Fi + 3G , kunt u handmatig verbinding maken met uw mobiele datanetwerk via het menu " Settings " . Tik op ' Mobiele data ' in het menu ' Instellingen ' en vervolgens ' Toon account ' aan het opzetten van een data-abonnement als je niet al een hebt . Op het moment van publicatie , Verizon en AT & T biedt data-abonnementen voor de iPad . De optionele 3G-dienst vereist een maandelijkse vergoeding . Zodra u vast te stellen een data-account , zet 3G aan en uit door te drukken op de knop naast Mobiele data .
Overwegingen

Wi - Fi-netwerken
meestal om sneller dataverbruik , zoals surfen op internet , maar ze de accu van uw iPad drain ook snel . Als u momenteel bent verbonden met een 3G-netwerk en reizen buiten het bereik van uw provider , ga dan naar de Cellular sectie Gegevens van het menu Instellingen om uit te zetten roamen als u niet wilt roamingkosten oplopen.
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·U kunt importeren PDF's op een…
·Hoe je Keynote bestanden redde…
·Hoe kan ik Google Sync Met een…
·Het overzetten naar een iPad 
·Hoe te Sync Google Sites Met e…
·Hoe te Downgrade een iPad tot …
·Hoe je iPad Registreer op AT &…
·Wat is een Retina Display op d…
·Hoe je opnemen om Amplitude Ui…
  Related Articles
Hoe je instellingen resetten op uw iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je mailbox Instellingen wijzigen op …
Hoe kan ik iTunes -instellingen resetten…
Hoe Hook Up een iPad met een netwerk 
Hoe de aankoop Instellingen op een iPad …
Hoe maak je een WiFi -netwerk maken met …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Macbook gebruiken 
·Hoe afdrukken op Legal-papier 
·Hoe om Adobe Reader te verwijderen van m…
·De Geschiedenis & Tijdlijn van Personal …
·HP Photosmart C3180 Installatie 
·Hoe te ACPI BIOS Verplaatsen naar MPS in…
·Hoe te wijzigen van een ProLiant ML330 o…
·Hoe de interne harde schijf vervangen op…
·Hoe de Interne batterij Cell op een 450R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com