Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Photosmart C3180 Installatie
De Photosmart C3180 All - in - One printer is een veelzijdige computer printer die een breed scala van kantoor aan huis nodig heeft , waaronder normaal afdrukken , hoge resolutie scannen en kopiëren , en van hoge kwaliteit printen van foto's kan uitvoeren . De C3180 heeft de mogelijkheid om full-size foto's en panorama's randloos printen tot 8,5 inch - by - 24 inch. De printer heeft ook de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf een geheugenkaart of flashstation afdrukken zonder het gebruik van een computer . Wat je nodig hebt
Installatie CD
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de doos van de printer en controleer of alle inhoud binnen . De doos moet de printer samen met cartridges , installatie CD , netsnoer en de USB-connector kabel bevatten . Stel uw printer neer op de gewenste plaats en verwijder alle verpakkingsmaterialen . Verlaag zowel de papierlade en de klep voor de printcartridges . Kopen van 2

Sluit het netsnoer en de adapter . De power-poort van de printer bevindt zich aan de achterzijde - rechterzijde van de printer . Druk op de toets " On " en wacht 30 seconden voor het apparaat op te starten . Hoeft de printer niet aan op de computer op dit moment . Trek het verlengstuk van de lade aan de voorkant en plaats het papier .
3

Plaats de cartridges . Open de printer cartridge deur aan de voorkant net boven de papierlade . Wanneer de deur wordt geopend , moet het cassettehuis naar rechts . U moet het apparaat ingeschakeld om cartridges te voegen . Verwijder de tape en de verpakking van de inktcartridges . Plaats de kleurencartridge in de linker sleuf , en de zwarte cartridge in de rechter gleuf . De cartridges moeten vastklikken. Eenmaal voltooid, sluit u de printer cartridges.
4

Plaats de installatie -cd om software te installeren . Afhankelijk van uw versie , moet u wellicht een aparte cd's voor Windows of Mac . Volg de instructies op het scherm om de printersoftware van HP te installeren .
5

Sluit de meegeleverde USB- kabel aan op de achterkant van de printer , naast de netaansluiting . Volg de opdrachten in het installatieproces aan het andere uiteinde aansluiten op een vrije USB- poort van uw computer . Voltooi het installatieproces en de HP-printersoftware te starten . Druk een testpagina af om de juiste functie en installatie te controleren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de teller op een Lexmark T…
·Hoe stel ik een Canon Multipas…
·Controles zijn lang niet zo al…
·Hoe kan ik een HP PSC 950xi pr…
·Hoe je iets afdrukken zonder g…
·Hoe printer onderhoud Voer voo…
·Hoe te vervangen & Align Cartr…
·Hoe je Lexmark printer inktcar…
·Hoe een OfficeJet 5700 Problem…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een grafische kaart bijwerke…
·Hoe maak je een 6 - pin stroomconnector …
·Hoe te creëren en afdrukken Vijlhouder …
·Geschiedenis van de Macbook laptop 
·Hoe kan ik Service Pack 2 op een compute…
·Hoe maak je een iMac op te starten vanaf…
·Definitie van Laptop 
·Hoe de printkoppen op een MFC - 5440CN B…
·Hoe vind ik wat Memory My Computer neemt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com