Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
HP XW4300 Specs
De HP XW4300 is een werkstation computer vervaardigd door Hewlett - Packard . Een werkstation is een high - end machine is ontworpen voor dagelijks gebruik en een zwaardere werklast dan personal computers . Dit model is verkrijgbaar in een breed scala van configuratie-opties op maat van de koper . De XW4300 gekenmerkt door een snelle Pentium 4 processor . Processor en geheugen

De HP XW4300 werd uitgebracht met de Windows XP Professional -of Linux-besturingssysteem . De configuratie van het werkstation is een keuze tussen meerdere Pentium 4 processoren . Deze keuzes variëren van snelheden , zoals 2,8 GHz tot een robuuste 3,8 GHz processor . Een Intel Pentium D Dual Core processor was ook beschikbaar , maar in slechts een snelheid van 3.2 GHz . Kopers kunnen maximaal proppen om tot 8 GB van Random Access Memory in het systeem om de snelle prestaties van de processor te ondersteunen . Het heeft een front side bus van 1066 MHz .
Grafische Kaart van de

De HP XW4300 heeft de mogelijkheid om prachtige graphics te produceren . Kopers op het moment van aankoop had de keuze tussen 2D grafische kaarten , ATI Entry 2D ( PCIe ) of de NVIDIA Quadro NVS 280 ( PCI ) -kaart , en 3D grafische kaart keuzes, zoals de ATI FireGL V3100 ( PCIe ) , NVIDIA Quadro FX 540 ( PCIe ) , ATI FireGL V5100 ( PCIe ) , NVIDIA Quadro FX 1400 ( PCIe ) en de high - end NVIDIA Quadro FX 3400 ( PCIe ) . De grafische kaart gekozen hangt af van uw specifieke industrie nodig heeft . Grafische kunstenaars of architecten zijn slechts enkele van de vele die kunnen profiteren van de superieure grafische output van hun werkstations .
Opslag en Drives

schijfcapaciteiten
Hard variëren op basis van configuratie . Dit werkstation kan maximaal vier harde schijven op 2 terabyte aan totale maximale opslagcapaciteit . Een floppy disk drive is optioneel indien nodig. De compact disc drive varieert van een eenvoudige DVD-ROM naar een meer complexe 16X DVD + R /- RW Dual Layer die het vermogen van het lezen en schrijven zowel compact discs en dvd 's heeft .
Havens < br >

de voorzijde van de HP XW4300 heeft aansluitingen voor hoofdtelefoon, microfoon , en twee USB 2.0 en een optionele IEEE 1394A -verbinding poort . In de achterkant van het werkstation gekenmerkt door een breed scala aan aansluitingen . Deze poorten omvatte zes meer USB-aansluitingen , een standaard seriële poort , een optionele seriële poort , een parallelle poort , PS /2 toetsenbord en muis , een RJ - 45 , drie autotasked audio -poorten en twee optionele IEEE 1394A -poorten ook. Er is ook een aansluiting poort voor een standaard ethernet 10/100/1000 draad aan te sluiten op een netwerk .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe kan ik open de zaak van mi…
·Wat is een computer Workstatio…
·Hoe te verbinden twee computer…
·6 Manieren om Ergonomie van uw…
·Forensisch Checklist Controle …
·PC Reparatie en Onderhoud Tuto…
·Hoe het opzetten van een typem…
·Hoe u de Compaq Splash Screen …
·Hoe je Custom Build a Gaming W…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Problemen met een Brother- 47…
·Hoe kan ik documenten op een Kindle Fire…
·Hoe de iContact Webcam installeren 
·Intel Centrino Duo vs Pro 
·Thermische disc printers compatibel met …
·Hoe maak je een beschrijfbare cd Wis 
·Hoe kan ik een N64 controller een USB Co…
·Neem een ​​vaste schijf uit een computer…
·Hoe maak je verbinding een Acer laptop m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com