Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
HP Slate vs iPad
De Slate en iPad zijn tablet- computers ontwikkeld door Hewlett - Packard en Apple respectievelijk . Apple bracht de eerste generatie iPad - ook wel aangeduid als de iPad 1 - in april 2010 . HP liet de Slate - ook wel aangeduid als de Slate 500 - in oktober 2010 . HP bedoeling de Slate om een ​​directe concurrent van de iPad te zijn . De apparaten verschillen hoofdzakelijk in termen van processors , levensduur van de batterij , geheugen , besturingssystemen en of ze beschikken over een ingebouwde camera . Identificatie

De Slate en iPad zijn vergelijkbaar in grootte . De Slate meet 9,21 cm hoog , 5,91 cm breed en 0,58 cm dik op het dikste punt . De iPad is iets hoger en breder , meet 9,6 cm hoog , 7,5 cm breed en 0,50 cm dik op het dikste punt . Beide apparaten weegt ongeveer 1,5 pond. voordat optionele upgrades en accessoires . Apple uitgerust de iPad met een 25 - watt - uur lithium - polymeer batterij . HP uitgerust de Slate met een 30 - watt - uur lithium - polymeer batterij . Hoewel de Slate lijkt de rand in termen van levensduur van de batterij , in praktische toepassingen van de iPad krijgt bijna het dubbele van de levensduur van de batterij per oplaadbeurt .
Processor , geheugen , opslag

De Slate beschikt over een Intel Atom Z540 -processor met een kloksnelheid van 1,86 GHz , 512KB Level 2 cache en een 533MHz front- side bus snelheid . De iPad is gebouwd rond een iets minder krachtige Samsung - Intrinsity Apple A4-processor met een kloksnelheid van 1,0 GHz . Voor het geheugen , de Slate wordt standaard geleverd met 2 GB DDR2 SDRAM vergeleken met 256 MB RAM voor de iPad . Voor opslag , HP verkoopt de Slate met solid - state harde schijven tot 64 GB in grootte . Ook Apple verkoopt de iPad uitgerust met een 16 , 32 of 64 GB solid - state harde schijf .
Display en Multimedia

HP
uitgerust de Slate met een 8.9 - inch WSVGA touch- screen display met een native resolutie van 1024 x 600 pixels . De iPad heeft een iets grotere 9,7 - inch LED - verlicht touchscreen- display met een resolutie van 1024 x 768 pixels . Een PowerVR SGX 535 videochip handvatten graphics op de iPad . De Slate maakt gebruik van een identieke grafische verwerking chip , maar omdat het in combinatie met een Intel Atom-processor , het is om in de literatuur en marketing materialen aangeduid als een Intel Graphics Media Accelerator 500 GPU .
Extra Verschillen

de Slate draait op het Microsoft Windows 7 Professional 32 - bits besturingssysteem , terwijl de iPad draait op Apple's iOS4 besturingssysteem. De Slate is uitgerust met een paar van de geïntegreerde digitale camera . De primaire camera is naar achteren gericht en beschikt over een 3,0 - megapixel sensor . De tweede is een VGA webcamera die naar binnen kijkt . De eerste generatie iPad geleverd zonder camera . Beide apparaten hebben een USB -poort , een combinatie stereo audio-uitgang en miniatuur koptelefoonaansluiting en een geïntegreerde microfoon . Beide apparaten hebben Bluetooth en Wi - Fi-mogelijkheden .

Previous: Next:
  iPad
·Moet ik een iPad of een laptop…
·Hoe de Hotmail App en de agend…
·Kan ik toevoegen Adobe Mobile …
·Kan de iPad streamen Netflix ?…
·Hoe te Graphics voor de iPad o…
·Hoe je je Screen Kom naar Side…
·Mijn iPad niet laden van een 3…
·Hoe de Maten van de iconen op …
·IPad Capabilities & Beperkinge…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·Logitech Z - 2300 vs Creative I - Trigue…
·Hoe maak je een PC -monitor te maken in …
·Hoe je het internet te krijgen op een la…
·NeatDesk Functies 
·Hoe maak je een Radeon videokaart bijwer…
·Hoe je het voorpaneel verwijderen op een…
·Hoe maak je een laptop goed schoon 
·Intel 80532 processor Specs 
·Libretto Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com