Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een laptop goed schoon
Smudged schermen , groezelige , plaktoetsen en vingerafdrukken zijn de prijs die u betaalt voor het hebben van laptop computer , vooral als je kinderen hebt . Hoewel het ideaal om uw laptop te houden in mint , de fabriek uitgegeven voorwaarde zou zijn , het is vrijwel onmogelijk om dit te doen . Je gaat te hebben om je laptop schoon te maken in zijn leven - waarschijnlijk meer dan eens - dus het is de moeite waard te leren hoe het veilig te doen . Wat je nodig hebt
Perslucht
Wattenstaafjes
Katoenen poetsdoek of oud t-shirt
Ontsmettingsalcohol
Microfiber scherm reinigingsdoekjes
Tandenborstel
Show More instructies
1

Verzamel je benodigdheden . Om de laptop scherm schoon je een zeer zachte katoenen doek nodig , alcohol , water en wattenstaafjes . Het doek is de sleutel . Anders dan zacht katoen iets heeft het potentieel om krassen te verlaten en beschadigen beschermende lagen van het scherm . Oude katoenen t - shirts of katoenen luiers zijn beiden ideale kandidaten voor dit project .

Power 2 onderaan uw laptop , stekker uit het stopcontact en laat volledig alle componenten koel .
3

Maak een verdunde alcohol reinigingsoplossing of kopen microfiber schoonmaakdoekjes . Om de alcohol oplossing , meng alcohol en water in een verhouding van 1:1 .
4

Dompel je doek in de schoonmaak oplossing en wring hem uit totdat het is gewoon vochtig . Veeg uw laptop scherm met de doek , en zorg ervoor niet in te drukken op het scherm. Maak je geen zorgen over het krijgen van de randen van het scherm te reinigen . - Dat is wat de wattenstaafjes zijn voor
5

Doop een wattenstaafje in de alcohol oplossing . Druk deze tegen de rand van de container om zich te ontdoen van overtollige vloeistof en gebruik deze om de randen van uw laptop scherm schoon te maken dan . Het is prima om " graven " een beetje te verwijderen verpakt - in vuil , alleen niet vergeten om te schakelen naar een nieuw wattenstaafje wanneer het origineel is bedekt met puin .
6

Gebruik de katoenen doek om neer het toetsenbord en reinig alle gemakkelijk toegankelijk oppervlak vuil weg met een vochtig wattenstaafje . Verwijder alle resterende vuil , kruimels of wat -heb - je door spuiten het toetsenbord met een fles met samengeperste lucht .
7

Veeg het scherm , toetsenbord en opnieuw behuizing met een vochtige katoenen doek . Droog het met een tweede doek als er geen vocht blijft , het is niet een goed idee om de laptop te sluiten als alle schoonmaakmiddelen is overgebleven .
8

Reinig de ventilatieopeningen met perslucht . Spuit ze zachtjes en van een redelijke afstand om stof en vuil te verwijderen , maar vermijd spuiten zo hard dat de ventilatorbladen over- rotate .
9

Gebruik droge wattenstaafjes of een tandenborstel te reinigen van uw laptop I /O-poorten . De wattenstaafjes kunnen worden weg te vegen zichtbaar vuil , maar mag niet worden ingebracht en ongeveer verplaatst in de havens . Loopt u het risico met achterlating van katoenvezels of het krijgen van meer vuil in de havens op die manier .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de processor vervangen in …
·Hoe maak je een Bluetooth-head…
·Hoe kan ik mijn Dell Inspiron …
·Hoe maak je een laptop harde s…
·Hoe te verwijderen The Bottom …
·De HP DV4 Vs . Macbook 
·Hoe maak je een T61 Fingerprin…
·Maximale kloksnelheid van de A…
·Welk type van PCMCIA kaarten p…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe herken ik de overdrachtsnelheid van …
·Hoe maak je een WAP met een Wi - Fi-netw…
·Hoe Set Up Kodak 5100 Bluetooth 
·Hoe Laat anderen Bekijk Mijn Webcam 
·Toegang tot een tegen kopiëren schrijve…
·Hoe maak je een 800 MB CD schrijven 
·Hoe upgrade ik mijn Dell Optiplex GX1 BI…
·Tips om CPU-gebruik te verminderen 
·Wat is een Intel Pentium 4 - M processor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com