Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Tips om CPU-gebruik te verminderen
centrale verwerkingseenheid of CPU 's Een computer is haar belangrijkste verwerkingscentrum dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van berekeningen waarmee de computer te draaien . Hoe meer gelijktijdige berekeningen die de CPU moet uitvoeren , hoe waarschijnlijker het is om vertraging en oververhitting . Het verminderen van CPU-gebruik kan verhogen rekensnelheid en verlagen de kans op crashen of schade veroorzaakt door oververhitting . Computer Usage

Een van de makkelijkste manieren om de belasting te verminderen op je CPU is om uw computergebruik gewoonten te veranderen . Hoe meer programma's je loopt op hetzelfde moment , de hogere CPU-gebruik is , zo vermijden dat meer dan een paar programma's tegelijk . Elke keer dat u klaar bent met een programma , sluit het, en zorg ervoor om het programma af te sluiten als het wordt nog steeds uitgevoerd op de taakbalk . Het vermijden van multitasking zal drastisch verbeteren van de prestaties , vooral wanneer je een proces dat een grote hoeveelheid CPU-gebruik , zoals het renderen van video en het omzetten van bestandsformaten vereist beginnen . Als je speelt computerspelletjes , sluit alle andere programma's, maar het spel dat je wilt spelen voordat u begint . Het wegwerken van de pictogrammen op het bureaublad door ze te verwijderen of op te slaan in mappen kan ook helpen versnellen met behulp van uw desktop .
Afsluiten Processen

Een andere belangrijke manier om CPU-gebruik te beperken is het afsluiten van onnodige programma's en processen die kunnen draaien in de achtergrond of opnieuw opstarten zonder enige actie van uw kant . Taakbeheer gebruiken (hold control, alt en verwijdert tegelijkertijd ) om processen of toepassingen die u niet nodig hebt selecteren en annuleren . U kunt ook aanzienlijk verhogen opstart snelheid door het verminderen van het aantal opstartprogramma's uw computer opstart elke keer dat je hem aanzet . Om deze instellingen te wijzigen klikt u op ' Start' en vervolgens " Uitvoeren , " typ " msconfig " en druk op "OK . " U kunt kiezen voor het opstarten van programma's die u wilt uitschakelen onder het tabblad ' Opstarten ' .
Verhoging Koeling

Heat
interfereert met de prestaties van elektronische componenten zoals CPU's . Hoe warmer je CPU krijgt , hoe moeilijker het is om te werken aan dezelfde bewerking uit te voeren . Meer casefans toe te voegen aan uw computer om de lucht circuleren kan CPU- prestaties te verbeteren . Zorg altijd dat het geval van de computer is op een koele plaats uit direct zonlicht om warmte te verminderen . Als u onvoldoende koeling in uw geval , overweeg dan het openen van de behuizing met een schroevendraaier en actief is op de computer met een externe ventilator blaast over het moederbord als een tijdelijke maatregel totdat je een betere koeling in uw geval kunt installeren . Je kunt je CPU temperatuur te controleren door het invoeren van de BIOS Setup tijdens het opstarten , ( opnieuw starten en druk op de juiste toets wanneer u wordt gevraagd om BIOS-instellingen in te voeren ) of door het uitvoeren van een gratis diagnostische programma als SpeedFan .
< br >

Previous: Next:
  CPU's
·Onderdelen van de computer CPU…
·Hoe Registreert Werk in CPU 
·CPU Cooling Technieken 
·Hoe maak je een Lifebook T - s…
·Hoe om Jump Start een CPU 
·Wat bepaalt hoe snel de CPU ka…
·Hoe Computer CPU- snelheid te …
·Het upgraden van een Inspriron…
·Hoe je je CPU P3 upgrade naar …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe volledig verwijderen Mijn HP Photosm…
·Heeft u behoefte aan een router met een …
·Specificaties voor een HP Pavilion DV6 -…
·Hoe maak je een scanner Error Fix op een…
·Hoe kan ik een laptop Fan wijzigen 
·Duo Processor Vs . Quad Processor 
·Hoe te om Uw Eigen Screen Protector 
·Hoe te herstellen van een Dell 8400 
·Hoe maak je een Windows DVD Driver Updat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com