Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
IPad Capabilities & Beperkingen
Toen Apple de iPad tablet-computer in januari 2010 , en volgde het met de iPad 2 in maart 2011 Apple CEO Steve Jobs zei dat het apparaat had een nieuwe categorie mobiele apparaten gemaakt . Met meer dan 25 miljoen iPads verkocht als van juni 2011 , de iPad is veruit de best verkopende tablet-computer . Maar voor al de iPad technische mogelijkheden - high - definition video-ondersteuning , krachtige processor en graphics - het apparaat heeft nog steeds beperkingen in vergelijking met andere typen computers . Prestaties

De eerste generatie iPad is uitgerust met een 1 gigahertz A4 Apple ontworpen processor en 256 megabyte RAM-geheugen . De iPad 2 heeft een dual -core 1 GHz processor en 512 MB RAM , minder geheugen dan is opgenomen in de rivaliserende tablet Motorola Xoom , waarvan 1 GB RAM heeft . Bij de herziening van de iPad 2 , de website Engadget beschreven de CPU en grafische prestaties als " zeer indrukwekkend " bij het afspelen van graphics - zware games of applicaties .
Display en Camera

Zowel de originele iPad en de iPad 2 voorzien van een 9,7 - inch , LED -achtergrondverlichting en multitouch scherm dat een resolutie van 1024 x 768 pixels heeft , en heeft in - plane switching ( IPS ) technologie , zodat gebruikers om te kijken naar de scherm uit vele hoeken en toch een hoge kwaliteit beeld te zien . De naar achteren gerichte camera van de iPad 2 kan high - definition video met geluid en ook nog foto's te nemen . De front-facing camera kan VGA - kwaliteit video en foto's te maken .
Batterijduur

Zowel de iPad en iPad 2 zijn ontworpen om te draaien voor uren zonder te worden opgeladen . In maart 2011 een test, Engadget vond dat de iPad 2 in staat was om een videoclip op loop continu te spelen voor 10 uur en 26 minuten voordat de batterij op was , waarvan de langste tijd voor een van de zes tablet computers getest was . De eerste generatie iPad duurde de tweede - langste , gaat negen uur en 33 minuten voor nodig een lading .
Software

Een van de meest opvallende van de beperkingen van zowel iPad -versies is het gebrek aan ondersteuning voor Adobe Flash , een multimediaal platform gebruikt door vele websites om interactieve video toe te voegen . Een rivaal tablet , de BlackBerry PlayBook , ondersteunt Flash . Een andere beperking , volgens de website Apple Insider , is het feit dat de iPad is gekoppeld aan iTunes . Om de software of sync -inhoud zoals video of muziek van een computer naar de iPad te werken , moet het apparaat worden aangesloten op een computer met behulp van een sync -kabel .
Werken

Terwijl de iPad en iPad 2 veel zakelijke toepassingen , zoals het maken van documenten , spreadsheets en presentaties kunnen steunen , noch iPad versie is ideaal als werk productiviteit tool. Omdat het ontbreekt aan een fysiek toetsenbord , moeten gebruikers vertrouwen op het on-screen toetsenbord voor het typen , wat niet is een doeltreffend instrument voor lange documenten te typen , volgens de " PC World . " Sommige functies van de productiviteit software applicaties zoals Microsoft Word of Excel werkt niet op een iPad . Bovendien , noch de iPad of iPad 2 bieden lokale opslag voor documenten of spreadsheets , wat betekent dat een gebruiker heeft om te e-mailen naar zichzelf , zodat hij het ​​kan openen op de iPad om eraan te werken .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Video Overdracht van een c…
·Hoe je Multi-Touch op de iPad …
·IPad Vs . Zune 
·Hoe het opzetten van Google Vo…
·Hoe te Sync Mail Met een iPad 
·Hoe E-mail Print Met ePrint op…
·iPad Tutorial 
·Hoe kan ik mappen op iPad ? 
·Hoe om muziek te verwijderen v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB converteren naar een…
·Het wijzigen van de led van een Compaq C…
·Wat Is HBA LP1105 ? 
·Hoe te updaten een MacBook Pro 
·Hoe werkt een temperatuursensor met Data…
·Hoe maak je een SATA Primaire aandrijvin…
·Hoe maak je een Lexar FireFly Gebruik 
·Hoe maak je een PCVA - IR8U Gebruik Met …
·Hoe te Labtec Computer Speakers Probleme…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com