Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe E-mail Print Met ePrint op de iPad
Wanneer ontvangt u een e-mailbericht op je iPad , je zou willen afdrukken van een kopie te bewaren voor uw administratie , zoveel als je zou bij het ​​lezen van e-mail op uw desktop of laptop computer . De iPad , een tablet-computer die door Apple , heeft een touch - gevoelige scherm , en het verbindt met het internet via Wi - Fi . De iPad Wi - Fi + 3G-model ook een verbinding met het internet via mobiele datanetwerken . U kunt e-mail af te drukken vanaf uw iPad met HP's ePrint app om een draadloze HP printer die is aangesloten op uw bedrijf of draadloze thuisnetwerk , of op een openbare locatie, zoals een hotel receptie. Wat je nodig hebt
HP ePrint - compatibele draadloze printer
Toon Meer Aanwijzingen

Druk op 1 van de "Home " knop op uw iPad , die zich onder het aanraakgevoelige scherm . kopen van 2

Tik op de " ePrint " pictogram om de app te lanceren . Typ uw e-mailadres om een ​​account met HP ePrint maken als u wilt in staat zijn om de publieke druk te doen , en tik vervolgens op ' Go '. Druk op de "Home " -knop om terug te keren naar het beginscherm . Tik op de "Mail" pictogram om de app te lanceren . Check je email voor een activeringscode van HP , en volg de instructies om je account te activeren .
3

Druk tweemaal op de "Home " -knop om een lijst met recente apps te zien . Tik op de " ePrint " icoon uit de lijst om terug te keren naar het ePrint app . De " Wat zou U willen Print "-scherm verschijnt .
4

Tik op " E-mail . " Tik op de naam van uw provider , zoals ' Google GMail of ' AOL ', of tik op " Andere IMAP account . " Typ uw e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op ' Gereed '.
5

Tik op " e-mail" nogmaals en tik de naam van de e-mailaccount waarvan u een bericht wilt afdrukken . de ePrint app logt in op je account en haalt uw berichten . Tik op een e-mailbericht dat u wilt afdrukken . < br >

tik op " Print ", 6 en tik op " Kies Apple AirPrint . " de ePrint app zoekt automatisch naar compatibele printers beschikbaar via Wi-Fi . tik op de naam van een printer die is aangesloten op uw bedrijf of draadloze thuisnetwerk tik afdrukopties . , zoals het aantal af te drukken exemplaren , en tik vervolgens op " Print ".

Tap 7 " Print " en vervolgens op " Near Me ' als je een iPad Wi - Fi + 3G en willen een openbare printer te gebruiken , en zich eerder hebt aangemeld voor een HP ePrint -account . De basic iPad heeft geen GPS en kan niet zoeken naar nabijgelegen openbare printers op basis van GPS-coördinaten . Je kunt ook een trefwoord of een postcode in de zoekbalk , en tik vervolgens op "Zoeken ". Tik op de naam van de openbare print service locatie , en tik vervolgens op " Afdrukken. " de ePrint app stuurt uw e-mail naar de printer via cloud - gebaseerd netwerk HP's . je zult een retrieval code te zien , die u moet brengen naar de afdrukservice locatie om uw afdruk te krijgen , om uw privacy te beschermen . prijzen afdrukken variëren per locatie .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je tekstbestanden Get op e…
·Trucs voor de iPad 
·Hoe te activeren 3G op een iPa…
·Hoe je PDF's toe aan de Kindle…
·Tablet PC Vergelijking naar iP…
·Hoe kan ik een IMP eBook conve…
·Hoe je films toevoegen van een…
·Hoe de batterij van uw Apple i…
·Hoe te Registreer een iPad met…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer met Windows XP & …
·Computer Management Tools 
·Hoe je poorten op een Apple Mac G4 M5183…
·Hoe maak je een webcam Vervang in een In…
·Hoe te Robots bouwen voor beginners 
·Hoe maak je een Wireless antenne vervang…
·Hoe naar NTFS partities kopiëren Met GP…
·Hoe te verbinden FireWire naar een lapto…
·Hoe de Fill niveau Reset voor een HP 92 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com