Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Tablet PC Vergelijking naar iPad
definities van wat een tablet-pc variëren , zodat een directe vergelijking met de iPad is moeilijk . Dit geldt met name omdat volgens sommige definities , de iPad zelf is een tablet-pc . Volgens de " PC Magazine , " een tafel computer is " een tablet-computer die Windows draait . " De belangrijkste functies die u moet overwegen bij het vergelijken van tablet-pc's met iPads onder meer het besturingssysteem , touchscreen -mogelijkheden , apparaat uitbreidbaarheid en bruikbaarheid . Besturingssysteem

Een tablet-pc draait de volledige Windows-besturingssysteem , terwijl de iPad draait iOS , het besturingssysteem is ontworpen voor iPhones . Dit verschil heeft een belangrijke invloed op de manier waarop elk apparaat werkt . Met de volledige Windows-besturingssysteem kunt u alle software op uw tablet-pc te laden die je kunt laden op een normale computer , onder voorbehoud van beperkingen van de hardware van de tablet , zoals opslagruimte en geheugen . IOS is een mobiele besturingssysteem , dus je kunt het niet gebruiken om een volledige Mac of Windows- applicaties te draaien. In plaats daarvan , het heeft zijn eigen software systeem , gebaseerd op apps ontworpen om te draaien op de beperkte rekenkracht van een mobiel apparaat .
Input

Zowel de tablet-pc's en iPads hebben aanraakschermen , maar een tablet-pc gebruikt over het algemeen resistive touch screen technologie , terwijl de iPad maakt gebruik van capacitieve . Resistieve touchscreens beter werken met de stylus , terwijl capacitieve touchscreens werken beter voor vinger -ingang . Als u wilt een computer die u het beste handschrift ervaring en handschrift - naar - tekst-conversie mogelijk maakt , een tablet-pc is de betere optie . Als u wilt typen op een virtueel toetsenbord en gebruik je vingers om te communiceren met het apparaat, zonder zorgen te maken over het verliezen van een stylus , de iPad biedt een uiterst responsieve interface zonder dat er extra onderdelen . Kunt u nog steeds raken type op een resistive touch screen en gebruik een speciaal ontworpen stylus op een capacitief scherm , maar een ieder het beste presteert in slechts een van deze functies .
Uitbreidingsmogelijkheden

de iPad komt in een verscheidenheid van ingestelde configuraties die de gebruiker niet kan upgraden . U kunt specifieke accessoires , zoals een extern toetsenbord , voeg maar het is ontworpen voor stand - alone gebruik en Web - based interactie en werkt alleen met specifieke draadloze printers . Een tablet-pc is geschikt voor alle accessoires en uitgebreid waardoor het Windows-besturingssysteem en de fabrikant ondersteuning , zoals geheugen of opslag -upgrades , bedrade toetsenborden en muizen en bijna elke printer .
Bruikbaarheid
< br >

de iPad draait op software die al is goedgekeurd , en vaak ontworpen , door de fabrikant voor een optimale gebruikerservaring . Tablet-pc's maken gebruik van diverse hard-en software makers , dus je kunt tegenkomen onverenigbaarheden . Algemeen , de iPad biedt een lichtgewicht , zeer draagbaar computerervaring binnen strikte beperkingen. Een tablet-pc biedt een ervaring meer als een volledige computer , maar met extra gewicht en vaak verminderd reactievermogen .
Overwegingen

Sinds 2010 , hebben veel fabrikanten tablets uitgebracht die run Android en andere telefoon - gebaseerde besturingssystemen . Deze kunnen ook worden aangemerkt als tablet-pc's door sommigen , maar omdat ze geen Windows draaien , zijn ze onderworpen aan de beperkingen van hun eigen besturingssystemen . De meeste van deze andere tablets functioneren meer vergelijkbaar met de iPad dan op een Windows - gebaseerde tablet -pc .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een . MKV afspelen…
·Hoe je foto's synchroniseren m…
·Hoe maak je een Screen Saver o…
·Zal werken op een iPad Livescr…
·Moet ik een iPad of een laptop…
·Hoe een App voor de iPad Ontwi…
·Hoe om video te converteren na…
·Hoe de SSH Controle op mijn iP…
·Hoe maak je een iPad Calendar …
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
Kenmerken van een IPad Tablet 
Hoe kan ik een video vanaf een iPad over…
  Hardware Articles
·Instructies voor Microsoft Wireless Mous…
·Asus Notebook hulp 
·Hoe te installeren Adobe PDF-bestanden o…
·Hoe te Lay Out Postcards naar Photo Copy…
·Kunnen lage temperaturen Schade Desktop …
·Hoe te openen een Mac Mini 
·Hoe kan ik opmaken van een Acer Aspire 5…
·Kan een Firewire poort worden geïnstall…
·Hoe vindt u het type van RAM-geheugen op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com