Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Zal werken op een iPad Livescribe ?
Livescribe is een digitale pen apparaat dat dictaten kan opnemen en transcriberen alles wat je schrijft . De iPad , aan de andere kant , kunt u tekst de tekst voor later gebruik vast te leggen op een touch - gevoelige scherm en opslaan . Door het combineren van de iPad met een Livescribe- pen met de Pencast Player applicatie , kunt u tekst synchroniseren van beide apparaten . Pulse en Echo

Livescribe
verkoopt twee modellen , de Pulse en de Echo . De Livescribe pen is voorzien van een klein beeldscherm , intern flash-geheugen , een microfoon en een luidspreker . Beide modellen bevatten ook inktpatroon . De Pulse wordt geleverd met twee of vier gigabyte opslag en vereist een USB- cradle . De Echo wordt geleverd met vier of acht gigabyte aan opslagruimte , een 3,5 -millimeter hoofdtelefoonaansluiting en maakt gebruik van een standaard micro-USB -kabel aan te sluiten op uw computer .
Pencast

pencast Player is de Livescribe- applicatie voor de iPad . De applicatie , verkrijgbaar via Apple 's App Store kun je uploaden , opslaan en beoordeling alles opgenomen met een Livescribe- apparaat op uw iPad . De Pencast Player vereist ook u om een ​​online account aan te maken . Met uw online account kunt u Livescribe inhoud downloaden en synchroniseren van uw pen met uw iPad . U kunt echter geen gebruik maken van uw Livescribe- pen rechtstreeks op uw iPad .
Eigenschappen

Livescribe 's
Pencast Player kunt u ook Livecribe notities te converteren naar PDF- bestanden via de iPad synchronisatieproces . U kunt de Pencast Player applicatie ook gebruiken om inkt transparantie van uw Livescribe -apparaat te controleren , af te spelen audio-opnames op de achtergrond en reset zoom waarden wanneer je een pagina omslaat .
Recognition

de Livescribe pen functies door het bepalen van de positie van de pen op de pagina . De pen scant het papier met behulp van een infrarood camera en bepaalt zijn positie gebaseerd op stippen op het papier . Elke pagina heeft een duidelijk patroon , waardoor Livscribe om de informatie te catalogiseren in de juiste volgorde en het toegankelijk maken op een later tijdstip . Deze punten zijn onzichtbaar voor het blote oog . U kunt voorgedrukte notebooks voor de Livescribe kopen in verschillende stijlen of print uw eigen laptop met behulp van een kleuren laserprinter die een minimale resolutie van 600 dots per vierkante centimeter heeft .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een draadloze proj…
·Opties voor de iPad 
·Hoe HD- video's naar iPad op M…
·Wat is de iPad App voor de sty…
·iPad & Geocaching 
·Hoe te converteren naar QuickT…
·Hoe kan ik een video vanaf een…
·Hoe te Aankopen Van iPad naar …
·Hoe je zakgeld synchroniseren …
  Related Articles
Zal ePub werken op een iPad ? 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Hoe werkt 3G voor iPad Werk 
Doet een muis werken met een iPad ? 
Hoe je Ipad Work Laten Met Sprint 
De externe luidspreker op mijn iPad werk…
Hoe werkt een iPad werken met Verizon ? 
  Hardware Articles
·Hoe te reinigen Vingerafdrukken Uit een …
·Onderdelen van een Webcam 
·Hoe Memory In een L2 Cache 
·Hoe werkt een optisch station werken? 
·Hoe kan ik een OS op een Dell OptiPlex S…
·How to Get Rid van de Gele Uitroepteken …
·De beste Apple A1175 Accu 
·Externe Vista Compatible 56K Modems 
·Hoe maak je verbinding een Lenovo X31 op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com