Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Doet een muis werken met een iPad ?
De software van de iPad maakt geen gebruik van de meeste computermuizen toestaan ​​. De Apple medewerkers ontwierp de iPad als een touch- gebaseerde mobiele apparaat , en dat touch interactie is een groot deel van wat het onderscheidt van andere computerapparatuur . Deze software biedt geen ondersteuning voor muis gebruik , voor een deel omdat de cursor en de muis interactie vereisen verschillende programmering van multitouch . Aansluitingen vs Ondersteuning

De iPad biedt Bluetooth- aansluitingen voor randapparatuur zoals toetsenborden en hoofdtelefoons , zo veel gebruikers verwachten dat deze verbindingen om te werken met een muis . Echter , de software die muis - style pointer interactie ondersteunt met het scherm is niet in iPad -software van Apple . USB Camera Connection Kit van Apple biedt gebruikers ook een manier om een ​​beperkte USB -poort toe te voegen aan de iPad , maar nogmaals , zelfs als u een USB-muis kunt aansluiten op het apparaat , de software is niet beschikbaar om het te ondersteunen .

muis Precision

een reden gebruikers willen een muis op de iPad is voor het schrijven . Het plaatsen van de cursor op een bepaald punt in de tekst kan moeilijk zijn , vooral als de software snaps uw cursor naar het begin of einde van het woord dat u tikt . Voor precieze cursor invoegen , bijna alle iPad apps ondersteuning vergroting modus . Houd gewoon je vinger over het gebied waar u de cursor wilt invoegen in plaats van te tikken en loslaten . Een venster vergroting verschijnt , zodat u uw vinger schuiven om de cursor te plaatsen precies waar u het wilt . Het vrijgeven van uw vinger snaps de iPad terug naar normale weergave , zodat u verder kunt typen .
Andere Muis Functies

U kunt de mogelijkheid om rechts-klik mist of secundaire - klik op de iPad , maar nogmaals , er zijn touch gebaren dat deze eigenschap van een muis na te bootsen . Bijvoorbeeld, als je houd je vinger op een link in een iPad browser of document , verschijnt een rechts-klik - stijl contextmenu , waarin u opties, zoals het kopiëren van de link of het openen in een nieuw tabblad of pagina.
< Br > overwegingen

Als je tik- en gebaren ongemakkelijk vinden , overweeg dan te proberen een van de vele pennen beschikbaar voor de iPad . Deze laten een pen - en - papier soort ervaring , in plaats van open handed kranen . Dit kan handvermoeidheid verminderen van de ongewone gebaren . U kunt ook horen van gebruikers die werken met muizen op " Jailbroken " iPads . Jailbreaking is tegen Apple de inhoud de servicevoorwaarden en zal alle garanties en ondersteuning voor uw iPad , maar ook het verminderen of elimineren van bepaalde Apple diensten vervallen .

Previous: Next:
  iPad
·Wat is een iPad SKU ? 
·Hoe te converteren MKV naar iP…
·Hoe te MOBI bestanden versture…
·Hoe te Revert op Mute Met iPad…
·Hoe maak je een iPad Lock 
·Hoe maak je een iPad Voeg toe …
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Ik kan niet zien Al de apps op…
·Toegang krijgen tot mijn iPad …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te Zone fouten te repareren Bij het …
·Hoe maak je een Tab Key installeren op e…
·Hoe de processor in een N610C Pentium 4 …
·Hoe maak je een Data Card Tweak 
·Symptomen van een slechte grafische kaar…
·Heeft een Canon MP190 printer Heeft u ee…
·Basic Keyboard Lessen 
·Hoe het opzetten van een APC UPS om het …
·Hoe je het moederbord met Windows XP Ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com