Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Drive
Vroege versies van persoonlijke media Apple producten --- de originele iPod en de iPod nano , bijvoorbeeld --- had een handige functie genaamd disk mode . Toen u disk mode op , kunt u uw iPod te gebruiken als een extern opslagapparaat via uw besturingssysteem. Maar de iPhone , iPod touch en iPad hebben niet de functie disk mode , zodat al die sappige opslagruimte is niet direct beschikbaar . Een gratis programma bestaat om u te helpen dit te omzeilen . Wat je nodig hebt
iPad USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download Phone Disk uit de Macroplant website , of zoek een andere shareware programma met dezelfde functies . Macroplant ontwikkelt en promoot Phone Disk als de oplossing voor Apple's geen disk mode op de iPad , iPhone of iPod touch . Dit programma integreert met uw besturingssysteem en toegang tot het bestandssysteem van de iPad , de montage van het apparaat als een station op uw computer . Het programma is gratis voor 15 dagen , en dan kun je kiezen om te registreren door het geven van een donatie . Kopen van 2

Install Phone Disk door het volgen van de aanwijzingen op het scherm in het downloadbestand. Voer het . Exe programma en voer uw gegevens en klik op ' Next ' te installeren . Controleer de " Phone Launch Disk " en klik op " Finish ". U wordt gevraagd om het programma te registreren , of u kunt vinkje " Laat dit scherm Wanneer Phone Disk start " en klik op ' Sluiten '. Phone Disk integreert met uw besturingssysteem en verschijnt in het systeemvak aan de onderkant .
3

Zorg ervoor dat uw iPad is op , en sluit je iPad aan op uw pc met de meegeleverde USB -kabel . Je computer herkent het apparaat en voert haar routine actie --- lancering van iTunes , meestal . Maar kijk eens langs de onderkant van het scherm voor de Phone Disk icoon , een gele en zwarte iPhone afbeelding , om de iPad te bedienen zonder gebruik van iTunes . Klik op dit pictogram en zoek naar de menuoptie " [ Uw naam ] ' s iPad ' ( of welke naam u uw apparaat gaf ) .
4

Klik op je iPad in Phone Disk en kies vervolgens " Reveal . " Deze monteert het apparaat als een externe schijf die u kunt bladeren om door Explorer op een pc of Finder op de Mac . Klik op " Start " en " Computer " op een pc om uw apparaten bladeren , of klik op het pictogram Finder op je Mac . Uw iPad verschijnt in deze programma's als drive met een letter . Dubbelklik op het station om de bestanden te bekijken op je iPad .
5

Kopieer de bestanden naar het apparaat als het je past . Het is niet een goed idee om de systeembestanden al veranderen op de iPad , omdat dit problemen met het besturingssysteem op het apparaat veroorzaken . Je kunt niet je apps bekijken via telefoon Disk , maar je kunt nog steeds apps en inhoud te wijzigen op de iPad via iTunes . U kunt echter gebruik maken van Phone Disk Explorer /Finder uitbreiding naar mappen op uw iPad maken en gebruiken deze mappen voor opslag .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om PDF's opslaan op een iP…
·Hoe u meerdere dia's in Keynot…
·Hoe kan ik mijn iPad Hook aan …
·Hoe maak je een draadloze sync…
·Hoe te Downgrade een iPad 
·Hoe te verhalen op een iPad Sc…
·iPad Verbeteringen 
·Heeft de iPad Functie Als een …
·Hoe maak je een iPad Lock 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toegang krijgen tot uw persoonlijke PC o…
·Hoe maak je een seriële muis uitschakel…
·Wat is een Single Channel Flash Drive ? 
·Waarom is het toetsenbord gerangschikt i…
·USB Problemen met het toetsenbord 
·Hoe maak je een Refill Brother LC - 51 m…
·Hoe je BIOS Update over de Asus Eee PC 9…
·Hoe de Dell 3010cn printer gebruiken met…
·Hoe je Disc Reader My PS3 's Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com