Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft de iPad Functie Als een computer
In april 2010 , Apple lanceerde de iPad - ? Het bedrijf de eerste tablet-pc sinds de mislukte Newton van de jaren 1990 . Waar de Newton miste het merk , is de iPad is een groot succes met meer dan 300.000 apparaten verkocht tijdens de eerste dag van de lancering alleen. Het touch - screen iPad fungeert als een kleiner , lichter en verkleinde versie van de lijn van Macintosh-computers van Apple . Web Browsing

Net als een computer , de iPad kunnen gebruikers het web te surfen . De iPad is verkrijgbaar in een Wi - Fi-model en een Wi - Fi plus 3G-model voor een grotere connectiviteit . De ingebouwde Wi - Fi zorgt ervoor dat gebruikers toegang krijgen tot het web van zowat overal en voeren dezelfde functies die ze zou doen als ze waren op hun thuiscomputer of laptop , zoals het luisteren naar muziek , het bekijken van streaming video of gewoon surfen op websites .
Storage

een van de belangrijke verschillen tussen de iPad en een computer is opslagcapaciteit . Beide iPad-modellen zijn verkrijgbaar in 16 - , 32 - en 64 - gigabyte configuraties . Ter vergelijking , de MacBook Pro biedt tot 750GB aan opslagruimte en de iMac is voorzien van een harde schijf kan opslaan tot 1 terabyte aan informatie . Terwijl de traditionele computers kunnen gebruikers ook de mogelijkheid om extra opslagruimte toe te voegen , de iPad niet .
Toepassingen

Met minder opslagruimte dan traditionele computers , toepassingen voor de iPad zijn " lichter " versies dan wat beschikbaar is op de MacBook , iMac of andere laptops en pc's . Bijvoorbeeld , zal de productiviteit toepassingen die tekstverwerking mogelijk bieden basisfuncties , maar niet de volledige suite van functionaliteit gevonden op een computer - based applicatie . Apple biedt wel meer dan 90.000 applicaties voor de iPad via de App Store , vanaf de datum van publicatie . Veel van de applicaties zijn gratis en geven iPad gebruikers een breed scala van opties voor het toevoegen van extra's op hun tablet .
Standalone Mogelijkheden

Hoewel het misschien lijkt dat de iPad kan fungeren als een stand-alone apparaat , het eigenlijk een computer nodig om te functioneren . De iPad is niet een out - of-the - box oplossing, zoals een computer . Voordat het kan worden gebruikt , moet het worden gesynchroniseerd met een Mac of pc en de gebruiker moet opnieuw synchroniseren met een Mac of pc om bepaalde updates en bestanden of foto's te krijgen. Op deze manier , de iPad fungeert meer als een aanvulling op een computer dan een echte computer .

Previous: Next:
  iPad
·Kan een iPad worden aangeslote…
·Een HDD verbonden aan een iPad…
·Hoe te Maps GPS te gebruiken o…
·Hoe een PDF te zetten in een i…
·Hoe maak je een faxnummer voor…
·Hoe maak je verbinding een Dro…
·Hoe je Firefox Software toe aa…
·Wat kan een iPad Do That My ne…
·Heeft iPad vereist AT & T Serv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HDD- wachtwoord wijzigen…
·U kunt synchroniseren van een iPad om tw…
·Specificaties van een Fujitsu B3010 
·Hoe de Projection Boost voor een Toshiba…
·De nadelen van het gebruik van Document …
·Hoe je verloren PST- bestanden te herste…
·Asus X51L Specificaties 
·Hoe maak je een Flash Media-kaart gebrui…
·Hoe maak je een iPad Game Folder Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com