Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat kan een iPad Do That My netbook Kan niet
Wanneer Apple CEO Steve Jobs introduceerde de iPad in januari 2010 , zei hij netbooks - ? Die kleiner zijn , goedkopere en minder krachtige notebooks - zijn " traag, zijn onhandig displays , en draaien onhandig oude pc-software . Het zijn gewoon goedkope laptops . " In feite is de iPad concurreert meer rechtstreeks met netbooks dan met meer volledig uitgeruste notebooks . De iPad houdt de voorsprong op typische netbook computers op een aantal belangrijke gebieden , volgens de recensenten . Video

In een artikel van April 2010 , PC World Jason Cross schreef dat de iPad beter presteert dan netbooks als het gaat om het spelen van high - definition video . De iPad zal video's bij een hogere kwaliteit beeld weergegeven op het display , die is voorzien van een 1024 - by - 768 high definition resolutie en een kijkhoek van maximaal 178 graden , in vergelijking met een typische netbook . Volgens het artikel in PC World , de meeste netbooks zal niet high - definition video's correct te spelen . Terwijl de iPad ontbreekt Flash om web - based video- content af te spelen - een kenmerk meeste netbooks hebben - gebruikers kunnen nog steeds kopen video's via de iTunes store , ze downloaden van Netflix of Youtube
Gaming < br . >

Volgens het artikel in PC World , de iPad presteert ook beter dan netbooks voor gaming . 9,7 - inch scherm , touch- screen-gebruikersinterface van de iPad , en de grafische engine die driedimensionale gaming mogelijk maakt , maken het een geschikt platform voor veel serieuze gamers , volgens PC World. Aan de andere kant , de meeste netbooks niet de grafische technologie om dezelfde high-end games als de iPad zal spelen , en staan ​​bekend om " hoogveen " in grafisch zware games, PC World gemeld .
< Br >
user Interface

In een maart 2010 beoordeling , Laptop Magazine meldde dat de gebruikersinterface van de iPad was intuïtiever dan die van de meeste netbooks , die meestal gebruik maken van de Windows 7 Starter Edition . De iPad beschikt over vele multi- touch gebaren , zoals tikken , vegen , knijpen en vegen , om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren . In sommige programma's , zoals e-mail , agenda, contactpersonen en notities , zal de iPad een split - screen weergave te tonen . Netbooks , door vergelijking, uitgevoerd met behulp van een touchpad of de muisknoppen . Volgens Laptop Magazine , is het moeilijker om programma's te lanceren op de meeste netbooks , en de meeste netbooks die touch- screen mogelijkheden bieden komen met " matte " touch - enabled software .
Draagbaarheid

De iPad heeft ook een voordeel ten opzichte van netbooks in draagbaarheid , volgens PC World. Dit komt omdat de iPad is kleiner , weegt slechts half zoveel als een typische netbook , en biedt nog steeds ongeveer hetzelfde zeven tot tien uur meegaat als een netbook .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je je iPad Crack 
·De nadelen van een iPad 
·Apps naar Open Yahoo Mail op e…
·Wat kan ik gebruiken als een m…
·Kan een iPad worden aangeslote…
·Ik kan niet inloggen in Mijn Y…
·Hoe maak je een Multiple hoofd…
·Hoe te versturen Live TV op de…
·Hoe te Boeken Get in verschill…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een eenvoudige Relay compute…
·Hoe kan ik RAM toe aan een pc ? 
·Wat zijn Computer Core processors ? 
·Hoe te PCMCIA inschakelen op een Dell In…
·Hoe het opzetten van een TV- tunerkaart 
·DIY VoIP Headset 
·Hoe vindt u de computer kloksnelheid 
·Wat betekent 60Min HD Mean op een SD -ka…
·How To Set Up een SpeedBooster Card op L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com