Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Technologie in de Apple iPad
iPad tablet-computer van Apple bevat veel van dezelfde technologie kenmerken van een laptop of desktop computer, maar in een meer compact apparaat . De iPad is een multifunctioneel apparaat dat toegang tot het internet via een draadloze verbinding , op te nemen high-definition video en schieten van foto's , films en muziek en ook de rol te laten spelen als een e - reader -apparaat . De iPad kan ook draaien op de accu voor maar liefst 10 uur voordat ze moeten worden opgeladen . Achtergrond

De iPad 2 , die in maart 2011 werd geïntroduceerd door Apple , had meer krachtige technologie , en het was dunner en lichter , dan de eerste generatie iPad , die werd gelanceerd van het voorgaande jaar . De iPad 2 weegt £ 1,33 . , Is 7,3 cm breed , 9,5 cm hoog en 0,34 cm dik . De iPad 2 is verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten : . 16GB , 32GB en 64GB
Beeldscherm

De iPad 2 scherm is 9,7 inch diagonaal en heeft een LED back - lit glanzende breedbeeldscherm met Multi - Touch-display van Apple . Het beschikt ook over in-plane switching -technologie , waarmee je de iPad 2 uit veel verschillende hoeken bekijken en nog steeds het beeld met scherpe kleuren te zien . Resolutie van het scherm is 1024 bij 768 pixels , bij 132 pixels per inch . Het scherm bevat ook een coating van een oleofobe stof te helpen verminderen vingerafdrukken . De iPad 2 ondersteunt de weergave van meerdere talen en karakters tegelijkertijd .
Connectiviteit

De iPad 2 is verkrijgbaar met twee verschillende aansluitmogelijkheden. De Wi - Fi- model is voorzien van een draadloze 802.11a/b/g/n connectiviteit , samen met Bluetooth 2.1 met Enhanced Data Rate -technologie . De Wi - Fi + 3G-model iPad 2 functies hetzelfde Wi - Fi- en Bluetooth -technologie , samen met de mobiele breedbandtechnologie die kan draaien op zowel AT & T of Verizon's 3G- datanetwerken .
Processor
< br >

de iPad 2 heeft A5 dual-core mobiele processor van Apple , die kan draaien op snelheden tot 1 GHz , en waarvan het bedrijf zegt dat is twee keer zo snel als de chip die in de eerste generatie iPad . De chip bevoegdheden verbeterde grafische prestaties met hetzelfde stroomverbruik als de eerste generatie chip .
Camera

De iPad 2 heeft twee afzonderlijke camera's . De naar achteren gerichte camera kan HD- video-opname op 720p resolutie met 30 frames per seconde , met geluid . De front-facing camera kan VGA- kwaliteit foto's, samen met VGA-video tot 30 fps , met audio . Met beide camera's , kunnen iPad 2 -gebruikers videogesprekken met FaceTime -software van Apple om gebruikers van de iPhone 4 , iPod touch , en Macintosh-computers , met behulp van een Wi - Fi-verbinding te maken .
Besturingssysteem

de iPad 2 bevat Apple's iOS 4.3 mobiele besturingssysteem , die het bedrijf zegt dat biedt verbeterde Web browsing via de Safari- webbrowser , de mogelijkheid om muziek te streamen , tv en films op meerdere iOS-apparaten in een huis , en een functie om een mobiele dataverbinding met een iPhone 4 te delen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Micro - S…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe kan ik een printer aan het…
·Hoe de Nook Download op een iP…
·Outlook synchroniseren met een…
·Het uitleggen van de symbolen …
·Hoe stel ik Hoofdletters op ee…
·Kan ik Schrijven op mijn iPad …
·Een lijst van iPad Games 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te : Belkin Wireless Print Server 
·Hoe te Puppy installeren op een USB -sti…
·Hoe de Font Bigger op een Kindle Maak 
·GX280 SFF Specificaties 
·Hoe een bestand te gebruiken USB Transfe…
·Hoe te Safari gebruiken op een Apple iPa…
·Hoe te vette letter maken op een laptop …
·Hoe maak je een fan op een Fujitsu Lifeb…
·Hoe snelheid van een harde schijf Transf…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com