Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Het uitleggen van de symbolen op de top van de iPad scherm
De dunne zwarte strip aan de bovenkant van het startscherm maakt gebruik van kleine grafische pictogrammen om de status van een iPad 's rapporteren in een oogopslag , maar als je niet begrijpt wat ze bedoelen , ze ' re decoratieve brabbelen . Het duurt slechts een paar minuten om de taal van uw iPad de statusbalk symbolen leren . Zij kunnen het verschil maken tussen een steeds klaar iPad en een ontoereikend iPad , en tussen een savvy gebruiker en een gefrustreerde een spreuk . Web
Connectiviteit

De statusbalk wijdt haar hele linkerkant naar Web-verbinding indicatoren . Als je verbonden bent met het internet via een draadloze hotspot , dan is een waaiervormige Wi - Fi-pictogram weergegeven met maximaal drie gebogen balken die de signaalsterkte . Op een Wi - Fi + Cellular iPad met een actieve data-abonnement , ziet u ook maximaal vijf verticale balken , gevolgd door de naam van uw vervoerder en een symbool voor het mobiele netwerk wordt gebruikt - LTE , 4G , 3G , E of een kleine cirkel voor GPRS . VPN weergegeven in plaats wanneer u op het web met behulp van een beveiligde , typisch bedrijf - gebaseerde virtuele private netwerk te bereiken . Als je bewust dient u alle draadloze radio's met Airplane Mode , dan is een eenzame vliegtuig symbool toont betekent geen internetverbinding helemaal .
Time en Power

Een tijdstempel bezet het midden van de statusbalk en verschijnt voortdurend . Hetzelfde geldt voor de batterij -indicator op het extreem-rechts , samen met een optionele percentage lezen ingeschakeld via uw instellingen . De batterij grafische toont een bliksemschicht wanneer de iPad wordt opgeladen en een elektrische stekker wanneer de batterij volledig is opgeladen . " Niet laden " verschijnt wanneer uw iPad is aangesloten op een onvoldoende stroombron , zoals de zwakke USB- poort van een computer .
Device Connectivity

Wanneer uw iPad leent het web aansluiten van een ander apparaat , dan is een persoonlijke hotspot pictogram lijkt op twee in elkaar grijpende ringen presenteert zich op de statusbalk aan de rechterkant. Evenzo is een symbool dat lijkt op een gestileerde letter B weergegeven als de iPad wordt gekoppeld via Bluetooth aan externe toetsenborden , hoofdtelefoons en andere accessoires . Het Bluetooth- symbool verschijnt wit als een accessoire deugdelijk is gepaard met de iPad of grijs wanneer de accessoire is buiten bereik of uitgeschakeld .
Ingeschakeld Instellingen

Sommige statusbalk pictogrammen die u herinneren aan ingeschakelde functies en permissies . Als u de rotatie lock -functie gebruiken om je scherm vast in staand of liggend , dan een hangslot in een cirkel - pijl verschijnt naast de batterijmeter . Als u toestaan ​​dat een app om je locatie bepalen, Location Services presenteert een schuine pijlpunt in dezelfde omgeving elke keer als je de app te lanceren . Een alarm dat u hebt ingesteld mounts een klok symbool en niet storen plaatsen een maan pictogram naast de tijd aan het lezen wanneer geactiveerd .
Achtergrond Activiteit

De statusbalk
toont ook geanimeerde pictogrammen dat de lopende activiteiten of processen betekenen . Een zon - vormige activiteit symbool draait om lopende web of app handelingen aan te geven . Een pictogram dat lijkt op een typische media spelen knop betekent dat een nummer , podcast of audioboek wordt momenteel uitgevoerd . Een twee - pijl cirkelsymbool draait als een iTunes -synchronisatie aan de gang is .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de aankoop Instellingen op…
·Het instellen en Toegangscode …
·Hoe te lezen PDF -bestanden in…
·Hoe gebruik je een iPad aanslu…
·Wat is een jailbroken iPad ? 
·Hoe kan ik YouTube -video's do…
·Hoe te Documenten opmaken voor…
·Hoe E-mail controleren op de i…
·Hoe te FaceTime op de iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat zijn de verschillen tussen een FSB &…
·Hoe te uw pc om bestanden op uw toestel 
·Hoe kan ik een HP 1300 Laserjet Printer …
·Hoe de Buffer Clear in een HP1100 printe…
·Hoe maak je een harde schijf in een Dell…
·Hoe maak je een CDFS converteren naar ee…
·De snelste USB-drives 
·Computer Micro Break Oefeningen 
·Hoe maak je een processor Registreer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com