Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Documenten opmaken voor mijn iPad
Van de iPad inheemse software kan veel gemeenschappelijke document vormen , waaronder Microsoft Word- en Excel-documenten , platte en RTF- documenten en PDF's lezen . Als alles wat je hoeft te doen is deze documenten te lezen , is er geen speciale opmaak vereist . Echter , als je nodig hebt om eventuele wijzigingen aan te brengen in uw documenten , of opnieuw op te slaan ze in andere formaten , moet je apps die werken met uw type document te downloaden . Deze apps hebben elk verschillende eigenschappen , dus hoe je het beste formatteren uw documenten op uw computer hangt af van welke apps je kiest . Instructies
1

Bepaal de meest voorkomende document types die u gaat gebruiken op uw iPad . Als u met behulp van PDF's , overwegen of je nodig hebt om ze te markeren , voeg notities, formulieren in te vullen of te ondertekenen . Als u met behulp van MS Office-documenten , bepalen of zij afbeeldingen , tabellen , hyperlinks of andere geavanceerde functies omvatten kopen van 2

uw documenten exporteren naar PDF-formaat als het behoud van de indeling is je hoogste prioriteit ; . Houden hen in Word , Excel of RTF -formaat als het bewerken van tekst is je hoogste prioriteit . Word 2007 en latere versies kunt u direct exporteren naar PDF vanuit Word . Als u andere software dan MS Office voor tekstverwerking of spreadsheets gebruiken , ze exporteren naar MS Word- formaat dan uw eigen programma . De meeste programma's , met inbegrip van Open Office en Lotus Smart Suite , kunt u dit doen in de "Opslaan als " functie . Als u Pages of Numbers voor Mac gebruikt , kunt u exporteren naar MS -formaten of gebruik de Pages en Numbers iPad apps .
3

Tik op de " App Store" icoon op je iPad en bladeren door de winkel voor apps die u in staat om uw favoriete soorten documenten te bewerken . Bijvoorbeeld GoodReader en iAnnotate beiden kun je markeren PDF's . Pagina's , Quickoffice Connect en Documents to Go Premium laat u Word bewerken , Excel- en PowerPoint-documenten , maar elk heeft beperkingen . Documents to Go biedt meer functies voor tekstbewerking , maar biedt geen ondersteuning voor afbeeldingen en tabellen als van mei 2011, terwijl Quickoffice Connect heeft verminderd bewerkingsfuncties , met name voor spreadsheets , maar ondersteunt afbeeldingen en tabellen in documenten . Pages is een gebruiksvriendelijke teksteditor die beelden ondersteunt , maar heeft moeite met het behoud van opmaak .

Aankoop 4 en download de app je denkt dat het beste werkt voor uw documenten , op basis van de kenmerken omschrijving , en dan terug naar uw computer .
5

Bepaal welke elementen in uw documenten zal werken met uw gekozen app voor de iPad , zoals tabellen , afbeeldingen en inhoudsopgaven met hyperlinks .
6

Verwijder alle opmaak die niet zal werken met uw gekozen app als je dat kan doen zonder de integriteit van uw document verminderen . Bijvoorbeeld , verwijder overbodige beelden en kies voorkomende lettertypes zoals Times New Roman , Arial of Helvetica .
7

Sla uw document met de wijzigingen die u hebt gemaakt , met behulp van de Word ( DOC of DOCX ) , Excel ( XLS of XLSX ) , rijk of platte tekst ( RTF of TXT ) of portable document ( PDF ) formaat dat werkt met uw gekozen app . Als je ze op de iPad te openen , moet de app je gebruikt je vertellen als enige opmaak is gewijzigd als gevolg van gebrek aan steun .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om tv te kijken op mijn iP…
·Welke impact heeft de iPad heb…
·Hoe je foto's synchroniseren m…
·Hoe de Dual Cradle Desktop Lad…
·Hoe je foto's te synchronisere…
·Hoe maak je een video instelle…
·Hoe te reorganiseren iPad 's V…
·iMac Vs . iPad 
·Hoe je Tether de iPad om de Dr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan een externe SATA- schijf worden gebr…
·Het verschil tussen de Round - Robin Pol…
·Hoe Vergelijk DDR1 en DDR2 
·3 Voordelen van Inkjet & Laser Printers 
·Hoe kan ik mijn Pogoplug wachtwoord wijz…
·Feiten over Apple Laptops 
·Hoe te Verticale lijnen & Schaduwen op e…
·Zo plaatst u een herstel-cd T60 
·Hoe te Cool Down een 2600XT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com