Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Boeken Get in verschillende talen op een iPad
De iPad heeft een applicatie genaamd ' iBooks ' waarmee de gebruiker PDF- bestanden die in het geheugen is geladen lezen . U kunt een PDF van een vreemde taal boek op de iPad via de iTunes- software die is ontworpen om te synchroniseren met de tablet te zetten . De " iBooks " app , zoals iTunes , is beschikbaar zonder kosten . Wat je nodig hebt
iPad USB -kabel
iTunes
Toon Meer Aanwijzingen
1

Druk " slaap /waak " knop van de iPad in de rechterbovenhoek . Schuif de tab op het scherm naar rechts . Tik op het pictogram van de " App Store " , dat is op het scherm . Tik op de " Search " knop aan de onderkant van het scherm . Enter " iBooks " in de " Search " tekstveld op de rechterbovenhoek van het scherm , met het schermtoetsenbord . Kopen van 2

Tik op de " iBooks " icoontje dat op het scherm verschijnt . Tik op de knop "Install" op het scherm dat verschijnt . Voer uw wachtwoord in het " Password " tekstveld in het pop - up venster op het scherm . Wachten als de " iBooks " app in het geheugen van de iPad wordt geladen en wordt weergegeven als een pictogram op het scherm .
3

Steek de stekker aan het ene uiteinde van de iPad USB-kabel in de iPad verbindingssleuf . Steek het andere uiteinde van de kabel in een USB -poort op een computer . Klik op ' Start '. Selecteer " iTunes " uit de " All Applications " pop - up menu .
4

Klik op het pictogram van de iPad dat is onder "Devices" aan de linkerkant van het hoofdscherm van de iTunes -programma 's . Klik op het tabblad " App " aan de bovenkant van het hoofdscherm van de iTunes- programma .
5

Scroll naar beneden het venster totdat u " iBooks . " Klik een keer op " iBooks . " Klik op de knop 'Toevoegen' aan de rechterkant van ' iBooks . " Navigeer in het venster om het PDF-bestand van het boek dat u wilt toevoegen aan uw iPad . Klik eenmaal op het PDF-bestand . Klik op de "Open" knop aan de onderkant van het venster .
6

Klik op de " Apply " knop aan de rechter benedenhoek van het hoofdscherm van de iTunes -programma 's . Klik op de "Sync "-knop die is vervangen 'Toepassen'. Doe niets totdat de voortgangsbalk boven in het hoofdscherm van de iTunes- programma klaar is met het synchroniseren van de iPad . Stop iTunes . Verwijder de USB-kabel van de iPad en van de computer .
7

Tik op de " iBooks " icoon op de iPad . Tik op het pictogram van het PDF-bestand van het vreemde - taal boek om het te lezen op de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Outlook converteren naar een i…
·Hoe te Apps downloaden naar ee…
·Hoe te Icoon mappen maken voor…
·Hoe maak je een iPad op Telus 
·Hoe E-mail Print Met ePrint op…
·Hoe te streamen naar iPad 
·Kan je SSH op een iPad ? 
·De beste producten te reinigen…
·Hoe de iPad synchroniseren met…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een draadloze router met AT …
·Schade aan een Jump Drive 
·Hoe Microsoft Outlook installeren op een…
·Hoe maak je een MacBook Pro Fan Reinig 
·Upgrade voor een Dell Dimension T500 Com…
·eMachines M5405 Specificaties 
·Hoe maak je een MicroSD Card Wachtwoord …
·Hoe kan ik een externe harde schijf gebr…
·Symptomen van Processor Failure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com