Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Apps downloaden naar een Veranderd iPad
Als u onlangs hebt veranderd uw iPad , hetzij als een upgrade of als onderdeel van Apple's reparatie proces , kunt u toepassingen op het gebruik van de eigen App Store applicatie of via iTunes op een computer te laden . Om eerder gekochte content te downloaden , moet de iPad worden ondertekend in uw bestaande iTunes-account . Als de iPad is opgezet als een nieuw apparaat , het vereist nog steeds dat iTunes en de inrichting worden aangemeld bij dezelfde account . Wat je nodig hebt
iTunes
iTunes rekenschap
iPad USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
App Store
1

lancering van de iPad " Settings " toepassing door op het pictogram op het startscherm . Open de " Store " pagina en voer uw iTunes-account gebruikersnaam en wachtwoord in de toepasselijke velden . Tik vervolgens op de " Sign In " knop . Kopen van 2

Start de " App Store " applicatie van huis van de iPad scherm en blader naar toepassingen op categorie of door het intypen van een zoekterm in het vak " Zoeken " in de rechterbovenhoek van het programmavenster .
3

Tik binnenkomst een app om zijn bedrijf te openen . Om de app te downloaden , tikt u op de knop "Koop" en tik er dan weer bij zijn tekst verandert in "Installeren" om de download te bevestigen . Als u deze applicatie al hebt aangeschaft en u bent aangemeld bij uw iTunes-account , tikt u op de knop "OK " in het dialoogvenster om het opnieuw te downloaden gratis.
ITunes
4

Download en installeer de nieuwste versie van iTunes op uw computer , volgens de stappen op de Apple downloadpagina . Lancering iTunes als het eenmaal is geïnstalleerd . Als iTunes al is geïnstalleerd , klikt u op het menu "Help " en vervolgens op " Check for updates . " Wachten op de nieuwste versies van de software moet worden geïnstalleerd.
5

Klik op het menu " Store " aan de bovenkant van het iTunes-venster en klik vervolgens op " Aanmelden ". Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de iTunes -account die momenteel wordt gebruikt door de iPad en klik op de " Sign In " knop .
6

Sluit de iPad op de computer via de USB -kabel . ITunes zal de iPad automatisch te detecteren en voeg deze toe aan de sectie "Devices" in de kolom aan de linkerkant .
7

Selecteer de iPad uit de sectie "Devices" en open het tabblad ' Apps ' . Vink het vakje " Sync Apps " en klik vervolgens op de "Sync "-knop in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster . Uw bestaande applicaties , alsmede eventuele nieuwe gedownload via de iTunes- software op uw computer degenen , zal worden overgedragen aan de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Kan je SSH op een iPad ? 
·Hoe het opzetten van Microsoft…
·Hoe gebruik je een iPad aanslu…
·Hoe te Apps Design for iPad Ki…
·Hoe je bestanden naar een iPad…
·Hoe maak je een iPad opladen m…
·Mijn iPad Zal niet Come On 
·Heeft de iPad hebben Infrarood…
·Zullen Mac-toepassingen werken…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Jump Start een ATX voeding 
·Instructies voor een HP Deskjet 5440 
·Specificaties voor een Sony VAIO VGN - N…
·Hoe maak je verbinding met een IBM Think…
·Hoe upgrade ik een Macbook 500 GB ? 
·De voordelen van ATX Over Micro ATX 
·Hoe kan ik een SD- kaart te installeren …
·Ongeveer 4 - Way Multitasking 
·Hoe maak je een geluidskaart Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com