Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Zullen Mac-toepassingen werken op de iPad en de iPhone ?
Ondanks de toevoeging van de Mac App Store in 2011 , de meeste apps ontworpen voor een Mac zijn niet compatibel met de iPhone en iPad . Vele app - makers hebben universele apps , zodat je een keuze kunt maken en ontvangen van de applicatie voor je Mac en Apple mobiele apparaten , maar de daadwerkelijke toepassingen vereisen verschillende programmeertalen en zijn niet cross- compatibel . Besturingssysteem Basics

De basis voor al je apps voor een computer of mobiel apparaat is het besturingssysteem . Een besturingssysteem Mac , OS X , gebruikt veel van dezelfde fundamentele programmeertaal als de Apple mobiele besturingssysteem , iOS . Significante verschillen tussen hen , echter, zoals het IOS-systeem is ontworpen om op veel minder verwerking en batterijvermogen . Apps voor elk platform moet compatibel zijn met deze besturingssystemen zijn, dus een Mac app werkt met een krachtiger besturingssysteem dat niet beschikbaar is op je iPad en iPhone .
Touch vs Mouse

Mac-toepassingen
zijn ontworpen voor muis , trackpad of andere point - and- select -apparaten , terwijl de iPhone en iPad apps maken gebruik van een directe touch interface . Van een gebruiker oogpunt , kan er niet te veel verschil tussen het aanraken van een app en het aanraken van je trackpad om de aanwijzer op het scherm onder controle te houden , maar de programmering voor elke vorm van interactie is niet hetzelfde .
< br >
Verschillende Store , Verschillende App

Veel app-ontwikkelaars , waaronder eigen development team van Apple , lijst apps in de Mac App Store en de iPhone of de iPad App Store onder exact dezelfde naam
. Deze zijn echter niet identiek apps . De mobiele versie heeft waarschijnlijk minder functies , hoewel dit niet altijd het geval . Zelfs als de user interface lijkt identiek , de programmering dat gaat in de app is anders, dus je iOS-apparaat niet in staat om de app te bedienen , zelfs als u het op het apparaat kan laden zou zijn .
Mobile Access

Als er een app voor je Mac die je echt wilt gebruiken op je iPhone of iPad , kunt u in staat om een externe app te gebruiken om toegang te krijgen. Aantal apps beschikbaar voor iOS waarmee u aansluit op uw Mac draadloos , met behulp van remote desktop protocol of een virtuele netwerkverbinding . Wanneer u een van deze apps te installeren op je iPhone of iPad en zijn metgezel applicatie op uw Mac , kunt u toegang tot uw Mac met je iOS -apparaat en krijgen volledige controle over de computer en al zijn toepassingen via interface van uw mobiele apparaat . Sommige RDP en VNC apps vereisen geavanceerde instellingen om beveiligingssoftware te overwinnen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik mijn InvisibleSHIEL…
·Wat te doen wanneer uw iPad Fr…
·Moet ik een iPad of een laptop…
·Waarom duurt het zo lang om mi…
·Mijn iPad niet laden van een 3…
·10 Verborgen Tweaks voor de iP…
·Hoe maak je een iPad App Webli…
·Hoe te scannen op de iPad 
·Films Zal niet synchroniseren …
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Zal ePub werken op een iPad ? 
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Toepassingen Creëren 
Hoe te Toepassingen Schakel de iPad 
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
  Hardware Articles
·Feiten over de MacBook 
·Hoe je toetsenbord Marks verwijderen op …
·Will Elke E - Book Reader Ondersteuning …
·Hoe maak je draadloos een WRT54GS 
·Hoe maak je verbinding een PC op de TV g…
·Computer lampje niet knippert 
·Dell Latitude D600 Kenmerken 
·Hoe de inktniveaus op een HP printer res…
·Hoe je het toetsenbord vervangen op de S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com