Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik kan niet inloggen in Mijn YouTube- account op de iPad
Uw iPad is voorzien van een ingebouwde YouTube-applicatie . Met behulp van deze YouTube-applicatie , kun je inloggen op je YouTube-account . Als alternatief kunt u de Safari- browser gebruiken voor toegang tot de YouTube- website en het aanmelden bij je YouTube-account . Melden bij uw YouTube-account op je iPad kunt u video's opslaan en commentaar op video . Zingen Into YouTube-applicatie

Tik op de YouTube-applicatie op het startscherm van uw iPad . De YouTube-applicatie wordt geladen en kunt u toegang tot streaming video via een Wi - Fi-of mobiele dataverbinding . U hoeft niet in te loggen op uw account om YouTube- video's te bekijken . Echter , kunt u ervoor kiezen om in te loggen op uw account door te tikken op het pictogram " Meer" gelegen aan de onderkant van de YouTube-applicatie . In de linker bovenhoek van het Meer -scherm , tik op de " Sign In " button.Enter je YouTube-gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op de " Sign In " knop om toegang tot uw YouTube-account .
ondertekening Into YouTube website

U kunt ook toegang krijgen tot de YouTube- website met behulp van uw iPad Safari- browser . Tik op de " Safari " icoon op het startscherm van je toestel . Enter " YouTube.com " in de zoekbalk en tik op de knop "Ga" . Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van de YouTube-website . Tik op de " Sign In "-link en voer uw YouTube- gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot uw YouTube-account .
Inloggen werkt niet

Als je niet kan aanmelden bij je YouTube-account met behulp van de YouTube-applicatie of de YouTube-website , ontvangt u een authenticatie- foutbericht weergegeven . Dit foutbericht betekent dat u een onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord hebt ingevoerd . De YouTube-applicatie is het niet mogelijk om je login gegevens opnieuw in te stellen . Daarom, als u herhaaldelijk een authenticatie- foutbericht van de YouTube-applicatie , moet u toegang tot de YouTube- website met behulp van uw iPad Safari- browser .
Corrigeren Inloggen Problemen

Open het Safari toepassing op uw iPad en de toegang van de YouTube-website . Nadat u op de " Sign In " koppeling tap de "Kan geen toegang tot uw account" link. Vul uw YouTube-gebruikersnaam of e-mailadres in het zoekvak , en tik op de knop 'verzenden' . Voer de weergegeven security verificatiecode . YouTube zal een e-mailbericht sturen naar uw gekoppelde e-mailaccount . Open het e-mailbericht en selecteert u de reset link. YouTube zal u vragen om een nieuw wachtwoord aan te maken . Na het aanmaken van het nieuwe wachtwoord , kunt u met succes aanmelden bij je YouTube-account met behulp van uw iPad de YouTube-applicatie of de YouTube-website .

Previous: Next:
  iPad
·iPad installatiehandleiding 
·Een HDD verbonden aan een iPad…
·Hoe maak je de iPad Remember e…
·Wat kan ik doen met de USB-ada…
·IPad Audible Problemen : Zien …
·Het automatisch laden een iPad…
·Hoe de iPad Clip Browser in Ev…
·Hoe u Microsoft Office- bestan…
·Zes manieren om een iPad te op…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe te Registreer een iPad met AT & T 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren hoeveel inkt er in…
·Vooruitgang in de capaciteit van compute…
·Wat is Kernel geheugen in een computer 
·Zal een EXE -bestand uitvoeren op een iP…
·Wat zijn de gebeurtenissen die plaatsvin…
·Hoe een HP Pavilion PV9000 Draadloos int…
·Hoe maak je een interne DVD -brander In …
·Hoe je het Type Fysiek Geheugen zoeken o…
·Hoe te Hit F12 op een MacBook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com