Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Een HDD verbonden aan een iPad
Apple ontwierp de iPad , zodat je kon niet een externe harde schijf aan te sluiten . Echter, er zijn zowel hardware als software oplossingen om u te laten extra opslagruimte gebruiken met uw iPad . Deze helpen om het evenwicht van zijn relatief beperkt interne opslagcapaciteit . Hoewel sommige methoden moet u een internetverbinding hebben , anderen zijn fysiek . Flash Media Storage

De iPad Camera Connection Kit kun je je iPad aansluiten op SD-kaarten en opslagapparaten die een USB -poort te gebruiken , zoals USB-sticks of kaartlezers . Terwijl de kit is beperkt in zijn functionaliteit , kunt u deze gebruiken om foto's en video's die zijn opgeslagen op flash-media overzetten naar de iPad . Na het invullen van uw iPad met overgezette bestanden , moet je een aantal te wissen om ruimte te maken voor meer . Als zodanig is een thumb drive niet echt geef uw iPad extra opslagruimte , maar het doet laat je toegang extra informatie in kleine stukjes tegelijk . Sterker nog , het is een partij zoals een DVD-speler - u kunt zoveel dvd's als je wilt in je bibliotheek , maar u kunt slechts een geladen in de speler tegelijk . Als je wilt naar een andere kijken , moet je een nemen .
Network - Attached Storage

Network - Attached Storage -apparaten
zijn externe harde schijven die zijn aangesloten op een lokaal netwerk in plaats van rechtstreeks aansluit op een computer . Sommige NAS- drives komen met webservers die laat je een iPad gebruiken om gegevens van hen te downloaden via de webbrowser . Anderen zelfs ondersteuning speciale apps waarmee je verbinding te maken. Om NAS -drives gebruiken met uw iPad , moet u meestal een netwerk-of internetverbinding , dat wel.
Cloud Storage

Hoewel het gebruik van cloud storage is technisch niet hetzelfde als het aansluiten van een harde schijf naar uw iPad , het heeft hetzelfde effect . Cloud storage applicaties zoals Google Drive , Dropbox en iCloud alles laat je verbinding maken met een externe harde schijf opgeslagen in een server farm van uw iPad . De drive kan worden virtuele , maar de extra opslagruimte is reëel .
Content Sharing and Storage

Veel sites op het web ofwel winkel of de inhoud voor u . Het gebruik ervan kunt u vermindering van de hoeveelheid inhoud die u nodig hebt om op te slaan op uw iPad , ruimtebesparend voor iets anders . Bijvoorbeeld , in plaats van het vullen van uw iPad met foto's , kon je ze uploaden naar Flickr , Facebook Photos of Instagram . Spotify en Pandora maken goede alternatieven voor het downloaden van muziek , en een abonnement op Netflix , Amazon Prime of Hulu Plus kan de hoeveelheid video die u nodig hebt om op te slaan verminderen .

Previous: Next:
  iPad
·Waarom heeft Apple de lancerin…
·Kan ik gebruik van een webcam …
·Hoe maak je een Hanger Stand M…
·Hoe te HandBrake bestanden naa…
·Hoe maak je een iPad Voeg toe …
·DIY Aansluiting van een iPad n…
·Kenmerken van de iPad 
·Kan ik toevoegen Adobe Mobile …
·Hoe te Keynote exporteren Vanu…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iBook batterij kalibrere…
·Cartridges vervangen op een Dell AIO 924…
·Hoe de BIOS Password Reset op een HP Com…
·Wat te doen als mijn Kindle 2 Crashed 
·Hoe maak je een USB- printerpoort toevoe…
·Hoe je bestaande harde schijf vervangen 
·Hoe maak je een interne harde schijf con…
·Een gebruikershandleiding voor de PowerM…
·Hoe te Airplay gebruiken Van een MacBook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com