Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad Session Kill
Een iPad computer met iOS draait meestal apps soepel en snel . Toch kunnen er momenten zijn dat uw iPad of een lopende app vastloopt of niet meer reageert . In deze gevallen moet u afsluiten of "kill " van de zitting , hetzij binnen de app of in het besturingssysteem , om de iPad te herstellen naar het werk orde . Het doden van een iPad App

Als slechts een enkele app niet reageert , kunt u gemakkelijk de app te beëindigen . Eerst , terug te keren naar het startscherm door op de "Home "-knop . Dubbelklik vervolgens tik op de "Home " -knop , een rij met pictogrammen aan de onderkant van het scherm met alle apps die momenteel op uw iPad . Tik en houd het pictogram van de app die u probeert af te sluiten totdat alle iconen beginnen te wiebelen . Het afsluiten van de app , moet u de kleine min - teken in de hoek van het icoon app tikken . Dit sluit volledig in de app , en je kunt het weer op gang brengen op elk gewenst moment door te tikken op het pictogram .
Slaapstand

Als uw iPad scherm bevroren is of de apps die u ' re lopen zijn traag of niet meer reageert , kunt u proberen de invoering van de tablet in de slaapstand te herstarten . U moet op en houd de " Sleep /Wake " knop totdat u een rode schuifknop verschijnt op het scherm , met de instructie om " Schuif aan de macht af . " Als je schuif de schuifbalk naar rechts , je iPad gaat in slaapstand . U kunt dit wijzigen naar de modus weer wakker door de " Sleep /Wake " knop ingedrukt te houden , en dan schuiven de schuifknop naar Wake .
Resetten van de iPad

U kunt proberen het resetten van de iPad , effectief afsluiten van alle processen en volledig opnieuw te starten . Om dit te doen , houdt u de " Sleep /Wake " knop en de "Home "-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt . U kunt dan wachten tot de iPad om zichzelf resetten .
Beperkingen

Geen van deze stappen
zal invloed hebben op uw data , applicaties of opgeslagen bestanden , noch zullen zij het ​​apparaat resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen . Om uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen , moet u eerst een back- up van al uw gegevens met behulp van de nieuwste versie van iTunes en sluit uw apparaat aan op een pc via een USB -kabel . Vervolgens start iTunes op je pc , waar u eerst uw apparaat te selecteren en selecteer vervolgens "Restore " in het tabblad Samenvatting . Instructies op het scherm verschijnen om u door de rest van het proces van het herstellen van uw apparaat om de oorspronkelijke fabrieksinstellingen . Dit wist alle gegevens , instellingen en aanpassingen op uw apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoeveel kost de 16Gb iPad Hold…
·Hoe de Nook Download op een iP…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe te verbinden Mijn Android …
·Het automatisch laden Auto Spe…
·Zo plaatst u een applicatie Op…
·Hoe te Connect Readdle om een …
·Hoe je budget op een iPad 
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de batterij vervangen in een Dell Di…
·Integrated Graphics Vs . Dedicated video…
·Hoe maak je verbinding een PC headset 
·Hoe om bestanden draadloos synchronisere…
·Hoe om bestanden te lezen op een USB Mem…
·Hoe maak je een Pablo Tablet Opgenomen i…
·Hoe kan ik een map in een Memory Stick a…
·Hoe een HP 960c inktcartridge in Vista C…
·Hoe maak je een Refill LC51BK Printer Ca…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com