Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Integrated Graphics Vs . Dedicated videokaart
Bij aankoop van een nieuwe computer , een belangrijke beslissing die je moet maken is of er een dedicated of geïntegreerde grafische oplossing te kopen voor uw systeem . Een snelle blik op de belangrijkste verschillen kan u helpen de juiste beslissing voor uw nieuwe computer . De fysieke verschil

Het belangrijkste verschil tussen de geïntegreerde graphics en dedicated videokaarten is de fysieke hardware . Een geïntegreerde videokaart is gebouwd als een onderdeel van het moederbord , terwijl een dedicated videokaart is een apart onderdeel op de computer die is aangesloten op een uitbreidingssleuf op het moederbord .
Onderhoudsvriendelijkheid
< br >

Vanwege de verschillen in de aard van deze twee soorten van grafische kaarten , dedicated grafische kaarten dienen als een meer flexibele en gemakkelijk te onderhouden oplossing . Als een van beide het moederbord of de videokaart niet op een geïntegreerde grafische oplossing , moeten beide onderdelen worden vervangen . Met een dedicated grafische kaart , kunt u gemakkelijk een mislukte grafische kaart te vervangen zonder enige extra onderdelen te vervangen .
Cost

Hoewel geïntegreerde grafische oplossingen niet als bruikbaar, ze zijn veel meer betaalbaar . Omdat de component wordt direct ingebouwd in het moederbord geïntegreerde grafische kaarten kosten minder dan gewijd kaarten . Dedicated kaarten hebben een brede prijsklasse , met wat kost zo veel als de prijs van een low - end computer .
Optreden

Dedicated videokaarten presteren veel sterker dan geïntegreerd grafische systemen . Omdat speciale kaarten hebben hun eigen geheugen en rekenkracht , zijn ze in staat om op te nemen veel veeleisender processen dan een geïntegreerde grafische systeem . Geïntegreerde systemen hebben de neiging om het systeem-RAM gebruiken om te helpen berekenen grafische processen , waardoor het systeem minder efficiënt .
Het kiezen van de juiste oplossing

Bij het bouwen van een nieuwe computer , het is belangrijk om in gedachten te houden wat je zoekt om het te bouwen voor . Als u het samenstellen van een eenvoudige computer voor tekstverwerking , e-mail en surfen op het web te behandelen , dan is het meest waarschijnlijk dat je niet nodig om extra geld te besteden aan een dedicated grafische kaart . Echter, als u op zoek bent naar de computer te gebruiken voor zware grafische software zoals videospelletjes , een dedicated videokaart is bijna een must voor de meeste programma's op de markt .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe kan ik drivers voor een vi…
·Hoe maak je een Video Card Dri…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe de juiste grafische kaart …
·Hoe maak je een grafische kaar…
·512mb Vs . 1gb grafische kaart…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een videokaart van…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Zal een PCI IDE controller kaart, werk i…
·Hewlett Packard 1050 Plotter Papier Capa…
·Hoe kan ik een inktcartridge voor de Eps…
·Hoe te vertellen hoeveel uw gebruikte la…
·Hoe te Oververhitting in een HP DV2000 F…
·Hoe kan ik een adresboek kopiëren naar …
·Wat is virtualisatie PPT 
·Hoe een notebook Computer Reparatie 
·Hoe maak je een digitale teller Make 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com