Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Google Android Tablet PC Vs . iPad
Een tablet- computer zit ergens tussen een smartphone en een laptop . De lichte , dunne computers niet kunnen gebruikers bellen , noch hebben zij de volledige capaciteiten van een laptop , maar ze bieden een snelle , gemakkelijke toegang tot informatie en entertainment . Een groeiende aantal tabletten zijn beschikbaar op de markt . Voor veel gebruikers , komt het neer op een beslissing tussen Apple 's iPad versus modellen die Google's Android -besturingssysteem te gebruiken , zoals de Samsung Galaxy en de Motorola Xoom . Customization

Tabletten
gebouwd met het Android OS zijn flexibeler dan Apple's iPad . Android-gebruikers meer controle hebben over hoe het apparaat eruit ziet en wat het kan bevatten . Zo kan bijvoorbeeld meldingen op een Android- tablet worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker , net als de desktop . De iPad is een meer gestructureerde apparaat dat kan zijn een betere fit degenen die niet geïnteresseerd zijn in het sleutelen aan het apparaat en die vertrouwd zijn met de Apple -interface .
Apps

IPad gebruikers hebben meer apps om uit te kiezen dan Android-tablet -gebruikers . Een artikel van maart 2011 te zien in " PC Magazine " toont aan dat de Apple App Store heeft meer dan 300.000 apps , terwijl de Android Market heeft meer dan 100.000 . Apple bevat alleen goedgekeurde apps in haar winkel, die elk veiligheidsrisico vermindert . Android maakt het mogelijk externe ontwikkelaars om apps die tablet eigenaren kunnen een verhoogd risico op virussen en andere malware dragen . Echter , het Android-platform biedt gebruikers meer details over wat elke applicatie naar .
Opslag en connectiviteit

Zowel de iPad en Android- tablets bieden interne opslag voor gebruikers . Als het gaat om externe opslag of uitbreidbare opslag , Android- tablets bieden meer opties . De iPad beschikt niet over een USB -poort , die weg de mogelijkheid van het gebruik flash drives neemt en maakt het ook onmogelijk om een camera en andere apparaten synchroniseren zonder extra connector kit . De Apple tablet is ook niet geven gebruikers de mogelijkheid om opslag toe te voegen met een microSD-kaart terwijl een groeiend aantal Android- tablets bieden beide mogelijkheden .
Keus

Consumenten
kan kiezen uit een breed scala van Android- tablets die worden gedistribueerd via ViewSonic , Motorola , Samsung , Archos en Dell , onder anderen . Deze tabletten lopen van een paar honderd dollar tot meer dan $ 1000 en komen met variabele opslagcapaciteit en functies . De iPad shopper heeft ook keuze , al is het beperkt tot twee modellen --- de iPad met Wi - Fi of de iPad met Wi - Fi plus 3G . Elk model is verkrijgbaar met 16 , 32 of 64 GB aan opslagruimte .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een zachte reset v…
·Hoe u uw iPad in de zaak 
·Hoe je je iPad 
·Vergelijking van de iPad naar …
·16gb iPad Vs . 32gb iPad 
·iPad Video File Maten 
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·Hoe te Beta Update Firmware op…
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe te Scroll in Google Reader op een iP…
Hoe maak je een Google Calendar Sync om …
Kenmerken van een IPad Tablet 
Hoe kan ik Google Sync Met een iPad 
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met G…
Hoe te verbinden uw Google Agenda Met de…
Hoe bekijkt een Google Doc op de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te identificeren ATI Radeon Cards 
·Hoe kan ik een verstopte Stylus printer …
·Hoe maak je een Bad Circuit Board Weten 
·Lexmark cartridges 16 & 26 Technische De…
·Hoe om te controleren een Windows- grafi…
·Hoe Vergelijk Inkjet Photo Paper 
·Wat doet Computer Memory Mean ? 
·Lijst met 15GB geheugen Laptops 
·Hoe kan ik een document met behulp van V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com