Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat voor soort hoofdtelefoon werken voor een iPad ?
De iPad biedt een paar verschillende opties voor prive luisteren , waaronder bedrade en draadloze hoofdtelefoon . Alle iPad-modellen beschikken over een hoofdtelefoonaansluiting langs een rand , in de buurt van de slaap /waak -knop . De iPad beschikt ook over een tuimelschakelaar langs een kant om het volume aan te passen , en deze switch werkt met hoofdtelefoon als luidspreker . Wired Hoofdtelefoon

de iPad hoofdtelefoonaansluiting
is een standaard 3,5 mm stereo -uitgang . Dit werkt met de meeste moderne draagbare apparaat hoofdtelefoon stijlen , inclusief oordopjes en stijlen die buiten de oren blijven . Als u een oudere stijl hoofdtelefoon gebruiken met een grotere aansluitpunt , wat elektronica winkels bieden adapters dat de stekker grootte zal converteren naar een compatibele 3,5 mm .
Wireless Headphones

De iPad beschikt over ingebouwde Bluetooth -technologie . Dit is compatibel met de specifieke soorten draadloze Bluetooth-apparaten , waaronder veel soorten hoofdtelefoon . IPads gebruiken Bluetooth 2.1 + EDR -technologie . Zowel de oorspronkelijke als de tweede generatie modellen ondersteunen HID en A2DP Bluetooth-profielen , maar alleen de iPad 2 ondersteunt HFP 1.5 profielen . De meeste hands - free hoofdtelefoon /microfoon apparaten gebruiken de HFP 1.5 profiel , dus je kan niet in staat zijn om dit soort hoofdtelefoon gebruiken op de originele iPad . Echter , hoofdtelefoon niet bedoeld als hands - free apparatuur voor mobiele telefoons meestal niet gebruikt dit profiel.
Headphone Shopping

Als u niet wilt te maken over Bluetooth-profielen , maar willen een draadloze hoofdtelefoon ervaring voor uw iPad , op zoek naar Bluetooth- hoofdtelefoon is ontworpen om te werken met stereo-installaties of computers in plaats van mobiele telefoons . Dit is geen garantie voor een compatibele set , maar het verhoogt uw kansen op het juiste hoofdtelefoon selecteren . Anders , lees de kleine lettertjes of zoek specificaties van de fabrikant om het profiel van uw gekozen headset vinden .
Splitters

De hoofdtelefoonaansluiting op de iPad werkt met vele standaard hoofdtelefoon accessoires, zoals splitters . Een splitter stelt u in staat om aan te sluiten in meer dan een hoofdtelefoon op hetzelfde moment , dus als je wilt naar een film op de iPad te delen met anderen, terwijl niet te storen de mensen om je heen , elke standaard stereo splitter die past bij de 3,5 mm jack werken .

Previous: Next:
  iPad
·Ik kan geen muziek van mijn Ma…
·Heeft mijn iPad opladen wannee…
·Hoe om foto's te downloaden na…
·Hoe het opzetten van Microsoft…
·U kunt streamen ESPN3 naar uw …
·Kan de iPad de plaats innemen …
·Hoe kan ik een iPad in ESL Geb…
·Hoe om tv te kijken op mijn iP…
·Hoe te Notes sturen naar de iP…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Loud Computer Fan Fix 
·Hoe kan ik een Ebook Format Wijzigen om …
·Hoe kan ik mijn externe harde schijf Dra…
·Hoe te Formaat Uw laptop 
·AirPort-kaart Specs 
·PLC Ladder Logic Basics 
·Hoe je het Control Panel Vervang op een …
·Hoe Video RAM Set voor Eeepc 900A 
·Hoe een Sound Card Driver in Windows XP …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com