Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is aangesloten op een computer ?
Zeer weinig computers sturen voldoende stroom via hun USB-aansluitingen om een ​​iPad te laden . Een iPad is meer laadvermogen dan accessoires zoals mobiele telefoons of muziek apparaten en USB-poorten zijn niet ontworpen voor het blussen die veel macht . Er zijn echter uitzonderingen en manieren om te werken rond deze, zodat u uw iPad kunt opladen via de computer , maar het opladen via een stopcontact is veel sneller . Nieuwe Macs

Sommige nieuwere Mac- computers hebben high-powered USB-poorten geschikt voor het laden van een iPad wanneer deze is aangesloten inch Het opladen van uw iPad vanaf een Mac -poort is een USB 2.0-poort die 1100 mA en 5 levert V van de macht . Standaard USB -poorten alleen leveren tot 500 mA en 5 V. modellen met high -powered USB -poorten begon het raken van de markten in medio 2007 , dus als je een Mac ouder dan dit , zal uw USB-poorten niet genoeg kracht om de in rekening te brengen iPad . Zelfs latere modellen begon de hogere macht langzaam te nemen . Controleer de specificaties van uw specifieke Mac 's om uit te zoeken welke USB -poorten , indien aanwezig , ondersteuning van high -powered opladen .
Pc's en oudere Macs

meeste pc's en veel Mac- computer modellen hebben USB-poorten die niet voldoen aan de hoge eisen van de iPads macht . Zelfs als uw computer zegt dat het high - speed USB 2.0-poorten , deze hoeft niet per se een hoog vermogen . Als u de stekker van uw iPad in een van deze computers , ziet u het bericht " Not Charging " naast het batterijpictogram op uw iPad .
Slaap Charging

Ondanks de " Not Charging " bericht , kun je je iPad opladen via lagere -powered Mac en PC USB -poorten in veel gevallen . Om dit te voorkomen , sluit je iPad aan op de computer , maar zet hem dan in de slaapstand door op de "Sleep /wake " knop aan de bovenkant van de iPad . U zult niet in staat zijn om de oplaadpictogram zien , zoals de iPad stopt met opladen zodra het ontwaakt . Deze methode laadt de iPad zeer traag , dus als je de mogelijkheid van het gebruik van de lader in plaats daarvan , gebruik die voor sneller opladen .
Overwegingen

Of u gebruikt een high -powered of low -powered USB -poort op uw iPad , alleen het opladen opladen werkt als uw computer is volledig op , niet in de slaap -of sluimerstand . High -powered USB-hubs of accessoires met extra opladen poorten werken niet op de iPad , tenzij aangesloten op een high -powered -poort op uw computer laden. Net als bij een gewone USB -poort , kunt u nog steeds in staat zijn om op te laden door middel van deze apparaten in de slaapstand staat , maar niet met de iPad op .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je verbinding een Mem…
·Hoe kan ik een Apple iPad Pres…
·Hoe te Beam films op de TV van…
·Hoe te Sync een film vanaf een…
·Hoe maak je een fotoalbum op e…
·Hoe Laat Cydia Beheer SHSH op …
·iPad FAQs 
·Hoe Achtergrond Apps Schakel o…
·Hoe corrupt iPad Firmware Fix 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Latitude Restore to …
·Hoe maak je een Brother MFC driver insta…
·Hoe kan ik een Inspiron 1501 Demonteer 
·Wat was de Apple II Made For ? 
·Hoe kunt u uitbreiden het RAM-geheugen o…
·HP Mini 210 Specificaties 
·Hoe kan ik een laptop dvd- drive gebruik…
·Hoe je BIOS resetten naar een Memory Upg…
·Hoe maak je een Asus Enhanced Display Dr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com