Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Inspiron 1501 Demonteer
Het nemen van elkaar elke computer kan een intimiderende vooruitzicht voor de onervaren zijn. Als u van plan om te vervangen , op te lossen of uitvoeren van onderhoud aan de hardware van uw Dell Inspiron laptop 's , moet u weten hoe het goed te ontmantelen . De mate waarin je nodig hebt om je laptop te ontmantelen is afhankelijk van de hardware-apparaat waarmee u werkt . Bijvoorbeeld , kan de harde schijf en het RAM van de Inspiron 1501 laptop modules eenvoudig te bereiken vanaf de onderzijde van de computer . Het verwijderen van uw processor of videokaart vereist dat u volledig ontmantelen van de laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 onderaan de laptop . Sluit het beeldscherm en koppel de netadapter los van de laptop . Flip de laptop over op een vlakke ondergrond . Plaats de laptop , zodat de voorste opening is naar u toe .

Slide 2 de knoopcelbatterij vrijlating naar rechts . Verwijder de batterij uit het compartiment in de rechterbovenhoek van de laptop .
3

Verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van de harde schijf naar zijn compartiment in de rechterbovenhoek van het laptop net onder de accubak . Trek de harde schijf uit het compartiment en zet het opzij .
4

Verwijder de kleine , Phillips - kop schroeven gelabeld met een hangslot -symbool. Deze schroef vastmaakt de cd /dvd-station om zijn compartiment in de rechterbenedenhoek van de laptop . Steek een kleine schroevendraaier in de vacante schroefgat . Maak de metalen inkeping veiligstellen van de schijf op zijn plaats . Trek de CD /DVD verdrijven van de laptop , en zet het opzij .
5

Verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van het deksel geheugen compartiment naar het midden van de laptop . Verwijder het deksel van de laptop . Spreid de klemmetjes aan weerszijden van de RAM-module in het compartiment . Kantel de module omhoog , en verwijder vervolgens de module uit het geheugenslot . Herhaal dit voor de andere module binnen het compartiment , indien aanwezig .
6

Verwijder alle Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing . Plaats de laptop open , en trek vervolgens openen van het beeldscherm. Gebruik een platte schroevendraaier om het toetsenbord bezel los te wrikken uit de laptop . Dit is de plastic strip gelegen tussen het toetsenbord en het LCD-paneel montage .
7

Verwijder de twee Phillips - schroeven van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Kantel het toetsenbord omhoog , en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord .
8

Verwijder de twee Phillips - schroeven van het achterpaneel van de laptop . Koppel de kabels die van elke kant van het scherm . Verwijder de Phillips - schroeven van elk scherm scharnier. Til de gehele display van de basis van de laptop , en zet het opzij .
9

Ontkoppel alle kabels die zijn aangesloten op het moederbord van de bovenklep van de laptop . Verwijder alle resterende schroeven bevestigen van de bovenklep naar de basis van de laptop . Verwijder de hele deksel van de laptop op het moederbord te onthullen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe stel ik mijn laptop met ee…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe Vergelijk Toshiba Informat…
·Hoe kan ik een laptop Finance 
·Mijn Acer Aspire 3690 Power Su…
·Hoe maak je een Mario Laptop S…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Hoe Memory in een Toshiba Sate…
·Draagbaarheid : Kiezen van de …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Intel 875P Moederbord Specs 
·USB Speaker Problemen 
·Hoe om te achterhalen wat Processor Mijn…
·Hoe herken ik het verschil tussen EIDE -…
·Network Camera Power Supply 
·Hoe te verkopen oude computer onderdelen…
·Hoe kan ik een document afdrukken op een…
·Ongeveer 3,5 SATA I /II harde schijven 
·Hoe te SDI signalen Set 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com