Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe stel ik mijn laptop met een draadloze router
? Het opzetten van uw laptop te werken met een draadloze router hangt in de eerste beide van of u een interne WiFi -kaart bezitten in uw laptop model en of u werkt met een Windows-of Mac - based ( OSX ) besturingssysteem . Afhankelijk van uw laptop , kan een WiFi USB dongle nodig zijn voor het gebruik met een draadloze router . Zodra deze factoren worden geïdentificeerd en voorbereid , kan uw laptop succesvol netwerk van een draadloze router te gebruiken om te kunnen profiteren van het gebruiksgemak en de vrijheid aangeboden door draadloze connectiviteit . Wat je nodig hebt
WiFi USB dongle
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal of uw andere laptop heeft een interne Wi - Fi-kaart . Vindt deze informatie in de specificaties van de handleiding vermeld die bij uw specifieke laptop model . Als u een interne kaart , je bent klaar om te gaan , en vereisen geen extra hardware apparatuur .

Purchase 2 en een externe WiFi -adapter als u niet beschikt over een interne Wi - Fi-kaart hebt . Een eenvoudig te gebruiken oplossing is een externe WiFi USB-dongle ( zie bronnen ) .
3

Sluit de externe Wi - Fi- dongle in een van de vrije USB- poorten , die kunnen gevonden worden , hetzij aan de zijkant of de achterkant van je laptop , afhankelijk van de fabrikant en het model . Uw computer moet direct deze dongle te erkennen als een nieuw stuk hardware .
4

Vind het pictogram voor draadloze communicatie op uw laptop 's OS . In Windows , zal deze draadloze icoon aan de onderkant rechts van de werkbalk /taakbalk ( in Windows XP , Vista , 7 , enz. ) . Op een Apple machine met OS X is geïnstalleerd , zal deze draadloze pictogram op de bovenste werkbalk , direct links van de volume icoon.
5

Klik op het pictogram voor draadloze communicatie . Na dit te doen , zal een sub - lijst met beschikbare draadloze netwerken binnen bereik naar beneden vallen . De naam van het draadloze netwerk van uw router moet verschijnen . Klik op deze naam van het draadloze netwerk .

Type 6 in het wachtwoord toegewezen aan uw draadloze netwerk . Dit is hetzelfde wachtwoord dat u hebt gekozen bij in eerste instantie het opzetten van uw draadloze router . Ook kan je ofwel WEP-of WPA-beveiliging encryptie selecteren . Nogmaals , u deze beveiligingsupdate encryptie koos na aanvankelijk het opzetten van uw router . Beide zijn geldig encryptie technieken , hoewel WPA is nieuwer en superieur in kwaliteit ( hoewel als uw draadloze router is een ouder model , kan het niet hebben WPA ondersteund in de eerste plaats ) .

Wacht 7 als uw laptop sluit de door uw draadloze router meegeleverde draadloze internetnetwerk . Dit duurt slechts een paar seconden . Het pictogram voor draadloze communicatie in uw toolbar zal u laten weten dat je lid bent en bieden een draadloze signaalsterkte te meten .

Previous: Next:
  laptops
·Dell XPS M1330 : Een schijf zi…
·DIY Laptop Cooler 
·Hoe te Installeer de ingebouwd…
·Sommige IBM laptops worden gel…
·Hoe te Zet de webcam op een De…
·Hoe je het RAM vervangen in ee…
·Hoe de cover van een Thinkpad …
·Hoe maak je Wake Up een Compaq…
·Waarom heb ik een Hot Spot op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Get My Music Uit mijn iPod naar m…
·Hoe maak je een HDD Password Reset 
·Hoe maak je een videokaart aanpassen van…
·Data Recovery voor een Kingston USB 2.0 
·Hoe te formatteren USB harde schijven 
·Hoe de inktniveaus op een HP printer res…
·Hoe een printer te installeren op een iP…
·Hoe de Laser Lens Clean op een HP 2600n 
·Hoe te herstellen HFS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com