Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe elkaar te halen een M675 Laptop
Het nemen van elkaar elke laptop kan een intimiderende project . Maar indien correct gedaan , staat het u om het oplossen van problemen , upgraden en repareren van hardware in uw computer . Voor de nieuwsgierigen , het geeft je ook een beter inzicht in hoe uw laptop is ontworpen . Terwijl het afbouwen van uw laptop is niet een moeilijke procedure . het komt niet zonder risico's . Het openen van uw laptop laat zijn interne onderdelen te openen om elektrische schade door statische elektriciteit in uw lichaam . Altijd voor zorgen dat u geaard bent met een ESD ( elektrostatische ontlading ) band. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit . Koppel de netadapter en alle randapparaten . Sluit het LCD -paneel , en plaats de laptop naar beneden met de voorkant naar u toe .

Slide 2 de hendel voor de accu naar rechts . Verwijder de batterij uit het compartiment in de linkerbenedenhoek van de laptop .
3

Verwijder de vier kruiskopschroeven bevestigen het kapje geventileerd compartiment aan de rechterbovenhoek van de laptop . Verwijder het deksel . Spreid de klemmetjes aan weerszijden van de RAM-module in het compartiment . Kantel en verwijder deze vervolgens uit het geheugenslot . Herhaal dit voor alle geheugenmodules in het compartiment .
4

Zoek de harde schijf compartiment gelegen aan de rechterkant van de lege batterij lade . Verwijder het deksel van het compartiment , en zijn behoud kruiskop schroef . Pak de harde schijf , en schuif deze omlaag om los te koppelen van de connectoren in het compartiment . Verwijder de harde schijf uit de computer .
5

Zoek de twee grote koelventilatoren in het geheugen compartiment . Loskoppelen elke fan's van het moederbord . Verwijder vervolgens de Phillips - kop schroeven bevestigen van de fans op het moederbord . Haal elke ventilator van de laptop .
6

Verwijder alle schroeven uit de onderkant behuizing , en plaats vervolgens de laptop open . Open het beeldscherm zo ver mogelijk . Pak bezel van het keyboard , en schuif deze naar rechts om de ring los te maken van de laptop . Het toetsenbord bezel is het dunne plastic strip boven het toetsenbord montage. Verwijder het montagekader van de laptop .
7

Verwijder de vier kruiskopschroeven onthuld door het verwijderen van het toetsenbord bezel . Til het toetsenbord uit de laptop vanaf de bovenrand . Plaats het toetsenbord naar beneden op het oppervlak van de laptop . Koppel de grote lintkabel van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
8

Verwijder het metalen schild onthuld door het toetsenbord te monteren . Dit verbergt de bovenkant van het moederbord , en wordt op zijn plaats gehouden door een aantal kruiskopschroeven . Het verwijderen van deze metalen schild zal de toegang tot de interne onderdelen van de laptop laten .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Power Supply V…
·Toshiba L305 - S5944 Specifica…
·Hoe maak je een laptop goed sc…
·Hoe je batterij te vervangen i…
·Hoe maak je een Power Inverter…
·Wat zijn de voors en tegens va…
·Hoe je het RAM vervangen in ee…
·HP DV6119 US Specifications 
·Toshiba A215 - S7414 demontage…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te stoppen printopdrachten afdrukken…
·Hoe te herstellen van Platinum Harde Sch…
·Wat zijn HID Keyboard Input Collecties 
·Specificaties voor de Matshita DVD - RAM…
·Hoe om te achterhalen of mijn computer e…
·Hoe maak je een harde reset op je iPad 
·Hoe eigen Wallpaper activeren op een iPa…
·Verschillen tussen CDR en CDRW 
·Hoe om te beslissen op een Data Center H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com