Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat was de Apple II Made For ?
De Apple II was een van de meest commercieel succesvolle vroege personal computers , debuteert in april 1977. Het omvatte een kleurentelevisie beeldscherm , toetsenbord en een standaard - kwestie case . Dit was een lichte afwijking van de Apple I , die de eigenaar om zijn eigen zaak te leveren vereist . Een deel van de reden voor het succes van de Apple II was zijn prijs punt , veel lager dan andere pc's van de tijd . Development Platform

Toen de Apple II werd gebouwd , kon je niet een machine draaien zonder te weten hoe te coderen en het opzetten van een machine . Hierdoor meeste consumenten computer markt uit hobbyisten . De Apple II , evenals zijn voorganger, de Apple I , is ontworpen ter bevordering van de acceptatie van de codering en het produceren van programma's zonder dat de hardware kant van de computer weten . Vroeg programma's voor de Apple II opgenomen VisiCalc , en vroeg spreadsheetprogramma , en Apple Writer , een tekstverwerkingsprogramma . | Video Games

In het allereerste begin , Steve Wozniak was gewoon proberen om een machine die Breakout zou lopen maken . Hij slaagde , en video- games en andere handige computerprogramma's zouden vroege verkoop van de Apple II rijden . De Apple II was ook de eerste Apple- computer een diskettestation , een vroege opslageenheid die het gemakkelijker gemaakt om computerspelletjes te voeren en deel te nemen.
Persoonlijk gebruik
< br >

de Apple II was een van de eerste computers geadverteerd voor persoonlijk gebruik . Het omvatte een BASIC interpreter die kunnen worden gebruikt om geavanceerde programma , dat vroeger moest worden ontworpen fysieke machines . De zaak verborg de intimiderende assemblage van chips en snoeren , waardoor het lijkt meer vriendelijk . En door het elimineren van vreemde chips , de prijs werd laag genoeg om het gemakkelijk betaalbaar te maken .
Future Apple II Ontwerpen

De Apple II serie bestond uit verschillende computers , ontworpen om profiteren van de vooruitgang in de microchip technologie in de loop van de volgende jaren . De Apple IIe was de volgende grote release , dat de prijzen nog verder verlaagd , maar verhoogde de functies , waardoor de gelijktijdige weergave van hoofdletters en kleine letters en maximaal 64 kB RAM-geheugen . De Apple IIGS zou een echte grafische besturingssysteem , een 4096 -kleurendisplay en een 16 bit microprocessor introduceren .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe bouw ik mijn eigen Alumini…
·Hoe geld Recycling oude comput…
·Hoe kan ik een LCD inverter ve…
·Hoe te starten vanaf D Drive 
·Hoe een klein pc Hechten aan e…
·Welk type van Moederbord Heeft…
·Informatie over Oude IBM Compu…
·Hoe kan ik halen een MX8739 la…
·Productieproces voor een Penti…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Typische Notebook Laptop Stroomverbruik 
·Hoe de inktpatroon vervangen in een Offi…
·Hoe te installeren een LifeCam HD - 5000…
·Hoe maak je een geheugenkaart wissen 
·Hoe je Auto Attendant configureren 
·Hoe de videokaart vervangen in een Dell …
·Hoe de driver installeren voor een HP La…
·Radeon 7500 Features 
·Hoe te zorgen voor uw computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com