Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik
Als je een leraar van Engels als tweede taal ( ESL ) , dan begrijp je hoe belangrijk samenwerking is om het succes van studenten in het Engels . Hoewel studenten comfortabel kan voelen spreken en schrijven voor u , het is hoe goed ze kunnen communiceren met andere collega's en leiders die hun succes of mislukking betekent . Als gevolg van deze inherente noodzaak om te werken met anderen , de Apple iPad - een " touchscreen , " tablet die draadloos kan communiceren met andere apparaten - heeft het potentieel om te passen in uw ESL lesplannen en activiteiten in de klas perfect . Instructies
1

Gebruik de iPad om een woordenschat ras vergemakkelijken . Verdeel de leerlingen in teams en geef elk team een iPad . Instrueer team captains aan de " Notes " applicatie en de lijst , samen met hun teams , alle bijvoeglijke naamwoorden , werkwoorden of zelfstandige naamwoorden die ze kunnen bedenken die betrekking hebben op een bepaald onderwerp binnen een bepaalde periode te openen . Kopen van 2

Oefen het schrijven van academische en zakelijke e-mailberichten in real-time . Als je oudere leerlingen , leren hoe effectieve e-mailberichten te schrijven in het Engels is waarschijnlijk een van de top vaardigheden die ze willen verwerven . Verdeel iPads gelijkmatig en hebben studenten - of , als u klasse is groot , paren of groepen studenten - Open sollicitatie "Mail" van de iPad , schrijf je een monster e-mail om kritiek en stuur het naar je . Open de e-mail op de computer is aangesloten op het project van de klas en geeft deze weer voor de klas te zien . Kritiek van de e-mail en herhaal deze procedure voor zo veel studenten als uw klas periode zal toestaan ​​.
3

Verdeel instructies voor activiteiten in de klas of na - klasse handouts in PDF-formaat . Maak uw documenten voor de les begint en als de iPads van jou , ze laden met de bestanden . Anders , e-mailen naar uw studenten op voorhand en hen te informeren om de bestanden mee te nemen . Dit zal niet alleen bespaart op papier , maar op de tijd die u besteedt voorbereiding eindeloos kopieën van dingen.

Hold klasse 4 buiten of in het openbaar door het brengen van mobiele netwerk - enabled iPads met je mee . Want dit zal betekenen dat internet werkt bijna overal waar je gaat , kunt u toestaan ​​dat uw leerlingen om te communiceren met Engels sprekenden in de echte wereld zonder te voeren rond rommelige stapels papier . Daarnaast kan je een activiteit waar de leerlingen gebruik maken van ' Gesproken memo's ' applicatie van de iPad om verschillen in accenten en stembuiging verschillende sprekers ' op te nemen te creëren .
5

Laat studenten om toegang te krijgen tot audio- , video -en andere real - wereld Engels media met behulp van internet de iPad -en videomogelijkheden . Laat ze wijzen de iPad webbrowser om gerespecteerde nieuwssites zoals " BBC ", " The Wall Street Journal " en " The San Francisco Chronicle , " als ze alle dagen ' nieuws direct kan lezen , in hun eigen tempo en zonder te hoeven gebruiken non - class tijd om dit te doen .
6

Download ESL games en toepassingen van de iPad ' AppStore . " Tik op de " AppStore " icoon en zoek naar de term " ESL " om te zoeken welke soorten applicaties zijn beschikbaar om uw wensen te voldoen.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een fout 2002 Fix …
·Hoe te Pandora sluiten op een …
·Zal een iPad Run KeyNote ? 
·Hoe kan ik een Picture Transfe…
·Hoe te Apps Alfabetiseer op ee…
·Hoe Hook Up de Pico Projector …
·Hoe kan ik iTunes -instellinge…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe je Cydia laden op de iPad …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een Dual NIC -kaart ? 
·Hoe kan ik een Acer Aspire 5610Z Fix Met…
·Hoe kan ik dit oplossen Macht Fouten op …
·Definitie van Computer stroomconnector 
·Hoe gebruik je je laptop om verbinding e…
·Hoe te Geforce drivers te verwijderen 
·Hoe Apple Computer prestaties te verbete…
·Epson Projector Movie Tips 
·Hoe je IDE drives Identificeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com