Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik dit oplossen Macht Fouten op een HP 6310 ?
De HP Officejet 6310 all - in-one printer maakt gebruik van een netsnoer en voedingsmodule combinatie met de juiste hoeveelheid stroom te leveren aan de printer . Het netsnoer wordt aangesloten op het stopcontact , evenals de power module . De module wordt aangesloten dan in de achterkant van de printer zelf . Problemen met de macht van de printer kan worden veroorzaakt door het netsnoer en de module , of door andere factoren, zoals de elektrische bedrading van een kamer of een overbelaste overspanningsbeveiliging . Instructies
gaat niet aan
1

Koppel de printer stekker uit het stopcontact . Sluit een ander apparaat op het stopcontact om te zien of het werkt . Kopen van 2

Vergelijk de uitgangsspanning genoteerd op de voeding aan de specificaties afgedrukt op de printer , naast de stekker . Vervang de voeding als de twee spanning nummers niet overeenkomen .
3

Vergelijk de stekker in de printer met het netsnoer en zorg ervoor dat ze dezelfde vorm en kleur . Vervang het netsnoer met een nieuwe als de vorm of kleur komt niet overeen .
4

Trek de stekker uit de achterkant van de printer en het stopcontact . Haal de stekker uit het stopcontact module , wacht 15 seconden .
5

Sluit het netsnoer weer op de module en steek ze in de computer en een stopcontact . Als de LED op de module niet brandt , vervang het netsnoer en de module .
" Turn Power Off Dan On 'Foutmelding
6

Koppel alle USB- , Ethernet- of parallelle kabel op de printer . Zet de printer uit , wacht 15 seconden en zet vervolgens weer aan .
7

Zet de printer uit en steek elke verbinding weer in de printer op de tijd , als het foutbericht niet opnieuw weer te geven . Vervang de kabel die u in als wanneer u de printer weer aan de foutmelding te zetten hebben gestoken weer opduikt .
8

Koppel de printer uit het stopcontact aan beide uiteinden . Wacht 30 seconden , sluit het netsnoer weer in de printer en rechtstreeks in een stopcontact en niet op een overspanningsbeveiliging of stekkerblok .

Turn 9 de printer aan en wacht om te zien of het blijft op of niet . Als de printer blijft branden , gebruik dan een nieuwe overspanningsbeveiliging of een stekkerdoos met de printer in de toekomst .
10

Koppel de printer en het verplaatsen naar een andere kamer als deze zichzelf uitschakelt . Sluit de printer aan op een stopcontact , zet hem aan en wacht om te zien of het blijft of niet . Vervang de printer uit het stopcontact met een nieuwe als de printer schakelt zichzelf nog steeds uit . Als de printer blijft branden , hebben een elektricien kijken naar de bedrading in de eerste kamer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een tonercartridge…
·Scannen met behulp van een HP …
·Hoe maak je een Kodak ESP 9 Pr…
·De USB werkt niet op een Lexma…
·Wat is Wax Thermal sublimatie …
·Hoe kan ik een HP 95 drie- kle…
·Hoe te herstellen en vervangen…
·Hoe maak je Enveloppen op een …
·Mijn Lexmark Foto inktcartridg…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een waterkoeling PC Build 
·Hoe te Apps verplaatsen naar een ander s…
·Hoe te Turn On Force Feedback op een Log…
·Hoe kan ik een HP Wireless Rechargeable …
·Hoe maak je een Pentium III koelventilat…
·Kunt u afdrukken vanuit een USB Memory S…
·Hoe Cold Soldeer 
·Hoe de AirPort-kaart vervangen in een Ma…
·Hoe de LCD vervangen op een Toshiba Sate…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com