Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat is een Dual NIC -kaart ?
Een NIC is een netwerkkaart. Dit is een verkocht als een apart stuk hardware netwerkadapter . De NIC is een printplaat die past in een uitbreidingssleuf op het moederbord van een PC . Echter , er zijn een aantal sleuven in elke PC , en er is niets om te stoppen met iedereen te zetten in twee netwerkkaarten . Dual NIC's hebben een reeks aanpassingen en doeleinden . Dual NIC

"Dual NIC "
een andere hardware configuratie " een dubbele NIC . " "Dual NIC " : twee netwerkinterfacekaarten ingebracht in twee uitbreidingssleuven op een computer . " Een dubbele NIC " combineert twee netwerkadapters op dezelfde kaart . Dit zorgt voor dezelfde diensten als twee NIC's , maar gebruikt slechts een uitbreidingsslot in plaats van twee .
Configuratie

De twee netwerkadapters op een dual netwerkkaart kan worden gehouden afzonderlijk of gecombineerd in een netwerkadapter . Twee netwerkadapters werken voor dezelfde computer kan die computer verbinding maken met twee verschillende netwerken . In plaats van verbinding met het internet via het lokale netwerk een gateway of router , kan de computer omgaan met het lokale netwerk op een adapter , terwijl de rechtstreekse verbinding met het internet met de andere adapter . De dual NIC heeft twee netwerkpoorten aangesloten , waardoor de gebruiker kabels te verbinden voor twee verschillende netwerken .
NIC Bonding

Het lijkt een waardeloze kan oefenen om twee adapters te kopen op dezelfde boord alleen om hen te behandelen als een. Zou het niet gewoon beter om een NIC te kopen met het dubbele van de capaciteit ? Netwerk professionals combineren NIC's de hele tijd . Dit proces heet NIC-bonding . Twee netwerkadapters delen dezelfde controller en maken gebruik van dezelfde MAC-adres . Dit verdubbelt de bandbreedte die beschikbaar is op de computer, maar geeft extra voordelen die een enkele , grotere NIC niet kan bieden.
Voordelen

Een dual NIC heeft voordelen ten opzichte van een enkele NIC met dezelfde capaciteit omdat flexibelere services . Als een enkele NIC uitvalt , wordt de computer afgesloten van het netwerk . NIC bonding geeft een hogere doorvoersnelheid computer , maar vermindert ook het risico van hardwarefout . Indien een van de adapters van de kaart faalt, de andere kan gaan . De computer zou slechts de helft van de capaciteit van het netwerk , maar kan beschikbaar blijven . Dit is belangrijk voor computers die inkomsten te genereren door het ontvangen van verzoeken over netwerken. Dual NIC's bieden ook dezelfde voordelen als twee netwerkkaarten voor een lagere prijs .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Waarom heeft de Wireless inter…
·Hoe Hook Up een RJ45 Jack 
·DIY : CAT5 kabel 
·Hoe maak je een Mini NAS bouwe…
·Hoe u Windows Firewall poorten…
·Hoe kan ik een 85 Mbps Powerli…
·Hoe je Cisco Aironet Access Po…
·Password Recovery voor een Cat…
·Ik kan geen verbinding met een…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe Set Up Routers 
·Hoe maak je een moederbord vervangen in …
·Hoe maak je een USB Mass Storage Device …
·Hoe kan ik een Dell Latitude Laptop Batt…
·Synchrone en asynchrone gegevensoverdrac…
·Hoe om programma's opslaan op een Flash …
·Input Devices & hun functies 
·MSI Megabook GX600 - 7326VHP Prestatie 
·Dell Latitude D600 IRQ 11 Conflict 1394 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com