Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Zal een iPad Run KeyNote ?
IPads kunt Keynote -presentaties worden uitgevoerd met de juiste app geïnstalleerd , maar u kunt sommige van uw geavanceerde presentatie functies verliezen . Apple maakt een Keynote voor iPad app , verkrijgbaar in de App Store . Deze app bevat een mini -versie van keynote met meerdere functies . De app kost wel een bescheiden bedrag van $ 9,99 met ingang van juni 2011, maar het kan helpen om uw presentaties zeer draagbaar . Functies

De Keynote voor iPad app kunt u presentaties maken , lopen de bestaande presentaties en uw Keynote- bestanden te bewerken . Het is compatibel met Microsoft PowerPoint 2003 en eerdere versie presentatie-bestanden ook. Kenmerken omvatten een kleine selectie van lettertypes , overgangseffecten en templates en foto- import -en bewerkingsfuncties .
Issues

Officieel is de Apple- website staat dat de enige niet-ondersteunde functies van Keynote voor Mac op de iPad zijn voice-over vertelling , commentaren zoals presentatoraantekeningen , non -web hyperlinks en 3D-diagrammen , waarin de iPad wordt omgezet in twee dimensies . Echter , gebruikers melden problemen met lay-outs omzetten onjuist en een gebrek aan aangepaste ondersteuning voor lettertypes . Apple brengt regelmatig updates om dergelijke problemen aan te pakken , zodat de iPad App store informatie te controleren voor de Keynote app informatie over bug fixes zien in bijgewerkte versies .
Bekijk uw presentaties
< br >

U kunt uw keynote presentaties bekijken direct op het iPad -scherm of op een externe monitor . Externe monitoren zullen extra hardware , zoals de Apple iPad digitale AV -adapter of onderdeel van de onderneming of composite -adapter kits vereisen . Met behulp van het scherm of een externe monitor , kunt u op om uw dia's als ze zijn ingesteld voor handmatige vooruitgang , of gewoon de presentatie af te spelen als je overgangen worden getimed .
Overwegingen
< br >

Test indien mogelijk uw presentatie op een iPad met Keynote voor de aankoop van het apparaat , als dit je primaire doel voor het kopen van een iPad . Keynote biedt zoveel presentaties voor Mac-gebruikers dat de vraag of uw dossier zal werken zoals u het voor ogen had op de iPad kan variëren afhankelijk van welke functies u ervoor kiest om op te nemen. Als u een kopie van uw presentatie opgeslagen online , praat met een Apple winkel vertegenwoordiger over het uit te testen op een iPad demo -model om te zien hoe uw eigen presentatie stijl werkt met het apparaat .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe je Keynote Presentaties Tr…
·Hoe te activeren multitouch ge…
·Hoe Yahoo! Chat Op een iPad To…
·Hoe de overdracht van de iPad …
·Hoe de Krant op iPad 
·Hoe de iPad koppelen met een d…
·Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
·Hoe maak je een iPad aansluite…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kenmerken van een Mainframe Computer 
·Hoe een Laser Printer Drum Opknappen 
·Hoe maak je een Video -geheugenkaart wis…
·Toepassingen van Mylar 
·Hoe de Wireless Range van een laptop Ext…
·Hoe te Startup Time Windows ' Optimalise…
·Hoe maak je een scanner gebruiken 
·Computer Desk Inbouwrichtlijn 
·Hoe maak je een computer Fan Wire een Ba…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com