Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad gebruiken als een computer
De iPad is een tablet-computer die door Apple . Terwijl sommige mensen een iPad mag gebruiken voor entertainment doeleinden , zoals het afspelen van muziek, het bekijken van films of het kijken naar foto's , kunt u gebruik maken van het apparaat 1 GHz dual - core- centrale verwerkingseenheid en de opslagcapaciteit ( 16 GB , 32 GB of 64 GB , afhankelijk van de configuratie ) te gebruiken als een computer . Het heeft een multi -touch scherm dat 7,3 inch maatregelen met 9,5 centimeter . Apple biedt momenteel twee iPad-modellen . De Wi - Fi iPad verbinding kan maken met het internet via Wi - Fi en het Wi - Fi + 3G iPad maakt verbinding met het internet via Wi - Fi of een mobiel datanetwerk . Instructies
Voorbereiding
1

Druk op de "Home " knop op de iPad te gaan naar het beginscherm . De iPad wordt geleverd met een aantal gratis apps al geïnstalleerd , zoals de " Safari " web browser , "Mail" en " Agenda , " maar als je wilt bepaalde basistaken zoals je zou kunnen uitvoeren op een desktop of laptop computer , waaronder het werken doen met spreadsheets of tekstdocumenten , moet u nieuwe apps te downloaden . kopen van 2

tik op 'Instellingen' en tik op ' Algemeen '. Tik op de " Wi - Fi " optie op " Aan" als u verbinding wilt maken met het internet en download apps via Wi - Fi . Tik op de " Mobiele data " optie op "Uit" als u het vermogen van de Wi - Fi +3 G's om verbinding met het internet via mobiele datanetwerken te schakelen , of tik op " Aan" als u wilt een mobiel datanetwerk gebruiken wanneer Wi - WiFi is beschikbaar .
3

Tik op de " Airplane Mode " op " Off". Airplane Mode voorkomt dat de iPad geen verbinding met het internet . Druk op de "Home " -knop om terug te keren naar het beginscherm . Tik op de " iTunes Store " icoon op het startscherm aan te sluiten op Apple's iTunes Store .
4

Tik op " Zoeken" en typ de naam van een app die u wilt gebruiken op de iPad , zoals als " iBooks , " gratis app van Apple voor het lezen van e - books , " Pagina's ", die u kunt gebruiken om brieven te schrijven , maken brochures , flyers , rapporten en andere documenten ; " Numbers ", een spreadsheet app , of ' Keynote ', een presentatie app . De app zal verschijnen in een lijst met zoekresultaten .
5

Tik op de naam van een app om meer te lezen , en zie screenshots en beoordelingen van gebruikers . Tik op het prijskaartje of het woord " vrij " om een ​​app direct te downloaden naar uw iPad , typ uw Apple ID bij de prompt , en tik vervolgens op ' Install '. De icoon van de app zal verschijnen op het startscherm van de iPad .
Werken met mappen en applicaties

Touch 6 het icoon van een app en vasthouden tot alle pictogrammen op het scherm van de iPad te starten wispelturige karakter . In tegenstelling tot die in een desktop of laptop computer , mappen op de iPad verblijf in positie totdat je ze activeert op deze manier . Raak een pictogram en sleep het naar een ander pictogram om een ​​map te maken . De iPad wordt automatisch geef de nieuwe map een naam gebaseerd op het type van de toepassing , zoals " productiviteit . " Typ een nieuwe naam als u de map wilt hernoemen .
7

Raak een wispelturige karakter app icoon of de map apps en sleep deze naar rechts naar de rand van het scherm om het te verplaatsen naar een ander scherm . Bijvoorbeeld , wilt u misschien al uw games, video's en muziek apps op een startscherm te zetten , en zet zakelijke apps op een ander scherm .
8

Tik op de " X " in de linkerbovenhoek van een wispelturige karakter app om deze van de iPad te verwijderen . Druk op de "Home " knop om alle pictogrammen jiggling nadat u klaar bent met het verplaatsen apps en mappen naar nieuwe posities en het verwijderen van ongewenste apps stoppen .

Druk 9 van de "Home "-knop tweemaal om een ​​lijst te openbaren van de meest recent gebruikte apps , die zal verschijnen in een strook aan de onderkant van het scherm .
Running Apps
10

Tik op het pictogram van een app op de homepage scherm of uit de lijst met recent gebruikte apps om het te lanceren . Een nieuw venster of een leeg document wordt geopend , afhankelijk van het type van de toepassing die u gebruikt . Zo zal de inheemse Safari-webbrowser opent met een nieuw leeg venster als je had geen webpagina's openen de laatste keer dat je Safari gebruikt . Anders zal de laatste pagina die u gebruikte of te kijken naar lijken . Als u de "Pagina's" app te lanceren , zal u een nieuw leeg document te beginnen met het schrijven in te zien , als je een open document niet over wanneer u voor het laatst stoppen van de app .
11

Tik op een knop aan de top van de app -venster , dat zal gelabeld worden iets als " Mijn documenten ", om een ​​lijst van uw documenten te zien , en tik op de naam van een document om het te openen . Wanneer u een gebied in het venster van de app waar je kunt schrijven aanraakt , wordt de iPad automatisch de toetsenbord op het scherm . Tik op letters te typen , of tik nummers als u het invoeren van cijfers in een spreadsheet .
12

Druk tweemaal op de "Home " -knop om een ​​lijst van de meest recent gebruikte apps te onthullen . Tik op het pictogram van een app in de lijst , en vasthouden tot de iconen starten wispelturige karakter . Je zal een rode cirkel met een minteken in de linkerbovenhoek van het pictogram elke app 's . Tik op het minteken om het uit de lijst te verwijderen en om de app , die anders zouden blijven op de achtergrond terwijl u overschakelt naar een andere app te stoppen . Dit zal het systeemgeheugen van de iPad te bevrijden .
E-mailen en afdrukken van documenten
13

Tik op de actie icoon , die een pijl heeft en is aan de onderkant van het scherm wanneer u werken met een document . U ziet dan een lijst met opties te e-mailen of afdrukken van het document . U wilt misschien een nieuwe spreadsheet te sturen naar een collega , of stuur een presentatie aan uw baas voor evaluatie.
14

Tik op het e -optie , en de iPad automatisch de "Mail" app te lanceren en te creëren een e-mailbericht met het document als bijlage . Typ een adres voor de ontvanger , of tik op het plusteken naast het veld "Aan " , en tik vervolgens op een adres uit de lijst met contactpersonen automatisch toe te voegen aan het veld "Aan " . Tik op " Send" om het document te mailen .
15

Tik op de optie afdrukken , en selecteer vervolgens een AirPrint - compatibele printer in de lijst als u zich binnen het bereik van computernetwerk dat een AirPrint - compatibele printer aan gehecht . Tik op de opties in te stellen hoeveel exemplaren van het document dat u wilt afdrukken , en een reeks pagina's te selecteren en vervolgens op " Print ".

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik mijn iPad Hook aan …
·Hoe Transfer Bewaarde foto's V…
·Hoe de Brother Printing App te…
·Hoe je foto's importeren uit e…
·Hoe je Photoshop installeren o…
·Wat Goed Is de iPad ? 
·Hoe een IPad 
·Hoe je iPad Apps Creëren 
·Handmatig synchroniseren uw iP…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Ati Mobility Radeon 9200 …
·Hoe maak je een tape uitwerpen van een S…
·Hoe kan ik een laptop starten wanneer he…
·Hoe kan ik 10 -Key Gebruik van Raak 
·Hoe de interne draadloze kaart Upgrade i…
·Hoe Vista overbrengen naar een nieuwe ha…
·Hoe je inktcartridges installeren op een…
·Hoe te Fotokopieën maken op een C4480 
·Hoe maak je een USB Flash Drive Clean 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com