Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat Goed Is de iPad ?
Je hebt net geïnvesteerd in de nieuwste iPhone van Apple , gedownloade gewenste applicaties , en voel me vrij verbonden met de wereld als de iPad komt langs , waardoor je af te vragen of het de moeite waard de investering . De iPad , uitgebracht in 2010 door Apple , is een draagbare tablet-computer met een ingebouwde Wi - Fi-verbinding , waardoor het ideaal is voor mensen die willen werken of spelen op de gaan . De Grootte van het allen

gewicht 1,5 pond, de Apple iPad is een draagbaar apparaat met een 10 - uur levensduur van de batterij , en een 9,7 inch scherm , zodat de consument HD-films , podcasts , bekijk hun e-mail , kijk clips op YouTube en bekijk foto's . Zie het als een draagbare computer - zoals een laptop - alleen kleiner , lichter en gemakkelijker om mee te nemen . Terwijl de iPhone biedt vergelijkbare functies , het scherm is niet zo groot . De Apple iPad kan verdubbelen als een kleinere secundaire computer in het huis , waardoor het ideaal is voor mensen die op dit moment een computer te delen .
Tasking

Degenen die eigenaar zijn van de iPad kan nu gebruiken als een multi - tasking apparaat na een update werd in 2010 geïnstalleerd . Aanvankelijk zou de iPad slechts een programma uit te voeren in een tijd , maar nu kunnen gebruikers hun e-mail checken , muziek luisteren , bladeren door foto's en werken aan een document allemaal op hetzelfde moment . Echter , het uitvoeren van meerdere applicaties en programma's tegelijk zal de iPad te vertragen . Gebruikers kunnen ook belangrijke documenten e-mailen naar een PC of MAC voor het drukken . De iPad wordt geleverd met een touch- screen toetsenbord , maar een fysiek toetsenbord kunnen afzonderlijk worden gekocht voor die ongemakkelijke of niet geïnteresseerd in het gebruik van een touch- screen toetsenbord .
Muziek en meer
< br >

De Apple iPad heeft meer dan 65.000 applicaties die kunnen worden toegevoegd aan het, waaronder toepassingen die u in staat om video games , televisieprogramma's en boeken te downloaden . Net als de iPod , muziek kan direct worden gedownload naar de iPad via de iTunes store. Degenen die genieten van het maken van muziek op de weg kan de Garage Band applicatie te downloaden . Deze applicatie stelt u in staat om te spelen en op te nemen originele muziek . De Garage Band applicatie creëert virtuele instrumenten op het scherm dat eenvoudig kan worden gecontroleerd door ze aan te raken . Zo kunnen geïnteresseerden in het spelen van de piano brengen een virtuele piano en druk op de toetsen . De hoeveelheid druk die u uitoefent bepaalt hoe de noot klinkt , net als een echte piano .
Face-to -face-

Jaren
geleden leek als science fiction , maar vandaag face-to -face videochatten is steeds vaker plaats . Degenen die zelf een iPad 2 kan de Skype- applicatie , die u toestaat om het te gebruiken als een video- telefoon te gebruiken . De Skype- applicatie is gratis en kan worden gedownload van de iTunes App Store . Echter , face- to-face chatten werkt alleen op de iPad 2 , omdat de oorspronkelijke iPad niet is gebouwd met een front - facing camera . Skype kan worden gebruikt op de iPad 2 om te chatten met andere Skype-gebruikers , met inbegrip van degenen die Skype op een laptop of computer thuis .

Previous: Next:
  iPad
·Wat is in de iPad SDK ? 
·Hoe je foto's te synchronisere…
·Hoe de pictogrammen op mijn iP…
·Hoe maak je een Storybook make…
·Hoeveel geheugen Mocht U krijg…
·Hoe je documenten op de iPad m…
·Hoe maak je een iPad Web Kiosk…
·Waarom is iTunes niet delen me…
·Hoe maak je een iPad Stop Rote…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk de Dell Inspiron om de Lat…
·Wat is een Express Card Reader op een Ga…
·Hoe te herstellen FAT op een USB Flash D…
·Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
·Hoe de CPU wijzigen op een Evo D510 
·Hoe de Palm Universal Keyboard Gebruik 
·Mijn MacBook AirPort gaat niet aan 
·Hoe het opzetten van een Brother- printe…
·Hoe te Magazines downloaden op de iPad N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com