Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe de CPU wijzigen op een Evo D510
De Compaq Evo D510 maakt gebruik van een Celeron 2,2 GHz central processing unit ( CPU ) om gegevens te verwerken en uitvoeren van uw computerprogramma's . Je hoeft niet om altijd de oorspronkelijke fabriek geïnstalleerde CPU . Als u wilt veranderen van je CPU hoeft u alleen het openstellen van de zaak en verwijder de bestaande component. De Evo D510 -model gebruikt een andere zaak configuratie dan de meeste standaard desktop computers , met alle onderdelen die aan een chassis dat direct schuift uit de zaak . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Socket 478 processor
koelpasta
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit alle geopende programma's en schakel de Evo D510 computer . Koppel elk van de kabels aan de achterkant van de computerbehuizing . Kopen van 2

Draai de zaak om zodat de achterkant naar u toe . Duw de twee groene hendels geplaatst aan de linker-en rechterkant van de behuizing en schuif het gehele chassis naar u toe en uit de case .
3

Flip het chassis om zodat de onderzijde van het moederbord naar boven is gericht naar u toe . Verwijder de drie Phillips schroeven aan de linkerkant van het moederbord en de twee schroeven aan de rechterkant van het bord . Verwijder de resterende schroef in het midden van het moederbord .
4

Koppel de veelkleurige kabel aan de uiterst linkse kant van het moederbord en opwaarts til het bord . Klap het bord om zodat de bovenkant naar boven wijst en zet het bord neer op een stabiel werkoppervlak .
5

Zoek de vierkante metalen koellichaam component aan de rechterzijde van het moederbord . Verwijder de vier schroeven gepositioneerd aan elke rand van het koellichaam . Trek het koellichaam direct omhoog om de CPU te onthullen .
6

Til de hendel aan de rechterkant van de CPU en trek de CPU van de moederbord socket . Plaats de nieuwe CPU op het stopcontact en druk deze stevig aan. Duw de hendel naar de CPU op het moederbord te vergrendelen .
7

Veeg de onderkant van de metalen koellichaam met de alcohol doekje bij uw koelpasta . Knijp de koelpasta op de bovenkant van de nieuwe CPU en zet het koellichaam terug op de CPU .
8

Plaats de vier schroeven van de heatsink op zijn plaats en flip-over het moederbord . Stel het moederbord terug op het chassis en plaats de zes schroeven en kabels die u eerder hebt verwijderd .
9

Draai het chassis om en schuif deze in het geval van de Evo 's totdat de twee groene hendels snap terug in positie . Sluit de kabels aan op de poorten op de achterkant van de computer .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe te vergelijken en het cont…
·Mijn CPU Smart Fan Control fun…
·Hoe kan ik een laptop upgrade …
·Hoe te vertellen als uw Dell-l…
·Het kiezen van de beste CPU vo…
·Hoe maak je een 4 Wire CPU Fan…
·Hoe kan ik zien een CPU Speed …
·CPU Coolers die compatibel zij…
·Hoe de CPU Fan Speed ​​Set 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hardware te gebruiken voor VLC Levende S…
·Hoe te openen de basis van een Logitech …
·Wat doet een SIIG CN2468 Card doen? 
·Hoe om bestanden te kopiëren van een cd…
·Hoe te converteren van LAN naar Wireless…
·Hoe maak je een computer met Blu - Ray &…
·Hoe te Refill inktcartridges Met Primer …
·Hoe kan ik uitschakelen van de kleurenca…
·Wat is het verschil tussen USB 1.0 en US…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com