Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat doet een SIIG CN2468 Card doen?
SIIG Incorporated produceert een breed scala aan computer hardware onderdelen die u kunt gebruiken om de functionaliteit toe te voegen aan uw computer . SIIG is niet langer geproduceerd CN2468 -model is een PCI - of Peripheral Component Interconnect - kaart die u kunt gebruiken om de harde schijf aansluiten op uw computer of voeg besturing voor bestaande harde schijven . ATA /IDE -controller

De SIIG CN2468 kaart kan in een uitbreidingssleuf op het moederbord van de computer . Zoals voorgesteld door de naam , een PCI controller fungeert als tussenpersoon die het geheugen van uw computer maakt om te communiceren met de aangesloten opslagapparaten . De CN2468 is een Ultra ATA- 66 controller twee IDE poorten , die elk in-en uitvoer te ontvangen van een IDE harde schijf omvat . De " 66 " in de titel geeft aan dat het apparaat gegevens van de harde schijf kan overdragen aan systeemgeheugen met snelheden tot 66,6 megabyte per seconde .
RAID Setup

PCI -controllers , zoals de SIIG CN2468 werden voornamelijk ontworpen om een ​​verbinding interface tussen een harde schijf en een computer te bieden . Hoewel PCI-kaarten zijn niet veel meer voor dat doel gebruikt , kunt u nog steeds een PCI controller toe te voegen aan een RAID- systeem te implementeren . RAID , wat staat voor " Redundant Arrays of Inexpensive Disks , " is een regeling waarbij harde inhoud schijf worden gedupliceerd en geïndexeerd op meerdere apparaten . Zelfs als een moederbord heeft basic disk controle mogelijkheden , kan het niet onder het protocol voor de ondersteuning van RAID backup . De CN2468 omvat RAID interface controles , dus het toevoegen van de kaart naar je moederbord en het bevestigen van meerdere harde schijven kunt u een RAID- systeem te draaien op uw computer .
Connectiviteit

een fabriek verzegeld CN2468 -kaart bevat standaard 40 pin en 80 pin kabels en een hoge snelheid Ultra ATA- 66 -kabel die u kunt gebruiken om het apparaat aan te sluiten op uw systeem . Het apparaat bevat ook een handleiding die eenvoudige installatie en aansluiting informatie beschrijft . Je moet installatie vereist controller software om een SIIG CN2468 PCI -kaart te gebruiken met uw Windows-computer systeem . Het pakket bevat ook een software- diskette dat de benodigde stuurprogramma's voor het besturen van het apparaat binnen de Windows- architectuur bevat , deze drivers zijn ook beschikbaar via online bronnen zoals www.driversoftware.com en www.driverguide.com
.
Beschikbaarheid

Vanaf december gaat 2011 SIIG Incorporated niet een lijst van de CN2468 PCI kaart in zijn huidige productcatalogus op het web op www.siig.com /catalogsearch . Hoewel SIIG biedt nog een paar andere add - on controller kaarten , de technologie is grotendeels achterhaald omdat ATA controller -mogelijkheden direct worden opgenomen in de chipset op de nieuwe Intel -en AMD -computers . Als u wilt een SIIG CN2468 PCI controller te kopen , kunt u in staat om dit te doen tegen tweedehandse hardware retailers .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Waarom een laptop Kan niet lez…
·Hoe je S - Video inschakelen i…
·DIY Reparatie van een video- c…
·HP OmniBook 6100 Geheugen Type…
·Hoe maak je verbinding een tv …
·GeForce 6100 Pixel Shader Spec…
·Vijf verschillende soorten uit…
·Gigabyte GA - 6VTXE Moederbord…
·Hoe maak je extra RAM installe…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de Memory Upgrade op een Dell 2650 
·Wat is het verschil tussen 5400 RPM en 7…
·Installeren DDR SDRAM met twee verschill…
·Wat doet ATI hebben dat vergelijkbaar is…
·Hoe te verwijderen My Sony 8R4l Case 
·Hoe afdrukken op Legal-papier 
·HP 1350 Printer Scanner probleemoplossin…
·De Brother MFC - 685CW functioneert als …
·Hoe maak je verbinding een Motorola Cabl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com