Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u een PowerPoint op een iPad ?
De iPad is voorzien van diverse apps waarmee je PowerPoint-presentaties op uw tablet te creëren . Niemand heeft de volledige set van functies gevonden in de computer - based versie van Microsoft PowerPoint , maar allen zullen presentaties te maken met een verscheidenheid aan functies . Elke app heeft zijn eigen voordelen en nadelen , dus het bepalen van de functies die u het meest nodig hebt voordat u een app . Apps

De PowerPoint-presentatie creatie apps met de meeste functies als van juni 2011 zijn Apple's Keynote , DataViz Documents to Go ( alleen Premium-versie ) en Quickoffice Pro HD van Quickoffice . Elke app kun je PowerPoint of PowerPoint - compatibele bestanden rechtstreeks op de iPad . Alle drie apps kunnen ook bestaande PowerPoint- bestanden te bewerken , met enkele beperkingen . Keynote en Quickoffice kunt alleen . Ppt-bestanden , het bestandstype geassocieerd met PowerPoint 2003 en eerdere versies . Documents to Go kunt maken en bewerken . Pptx -bestanden , geassocieerd met Microsoft Office 2007 en latere types bestand , in aanvulling op . Ppt-bestanden . Al deze apps kost een bescheiden fee en zijn verkrijgbaar in de iPad App Store .
Operatie

Documents
to Go en Quickoffice beiden laat je direct PowerPoint- presentaties te maken in PowerPoint -formaat . U kunt tekst en afbeeldingen toevoegen, een verscheidenheid van lay-outs en uitvoeren van uw diavoorstelling alle van de iPad . Keynote maakt uw presentaties in zijn eigen formaat , maar zal exporteren naar . Ppt wanneer u de presentatie afmaken . Het geëxporteerde bestand kan worden bewerkt in PowerPoint op uw computer of in een van de andere genoemde apps . Alle apps zal de presentatie af te spelen direct op de iPad of op een extern scherm met behulp van een video- out -adapter .
Functies en beperkingen

De sjablonen , effecten en overgangen die u kunt vinden in PowerPoint op een computer zijn alleen beschikbaar vanuit Keynote op de iPad . De andere apps hebben transitie opties beperkt of geen en templates , dus je moet elke dia te maken van een schone lei . Keynote biedt ook in - app fotobewerking , zodat u kunt kiezen voor slechts een gedeelte van een foto in de dia te presenteren , alsmede getimede overgangen . Test altijd deze functies in PowerPoint nadat u exporteert , omdat het bestand conversie kan de manier waarop sommige kenmerken van uw presentatie verschijnen buiten Keynote veranderen . Audio- en video-opties zijn ook beperkt op de iPad presentatie apps , met Keynote met de meeste beschikbare functies voor deze opties .
Overwegingen

PowerPoint creatie
op de iPad is nuttig voor het maken van snelle presentaties , terwijl weg van de computer , maar het verlies van functies maakt het onpraktisch als je een heavy - duty presentatie editor nodig . Keynote kan omgaan met de meeste presentatie creatie moet beter zijn dan de andere apps , terwijl Documents to Go biedt de meest formaat opties en beiden Documents to Go en Quickoffice werken goed voor bestaande PowerPoint- bestanden te bewerken zonder verlies van functies als gevolg van formaat conversies .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Wat is in de iPad SDK ? 
·Hoe te Keer de kleuren op een …
·Hoe maak je een iPad met Quick…
·Hoe maak je een verloren iPad …
·Hoe te Keynote bestanden Krijg…
·Hoe maak je een fout 2002 Fix …
·Wat betekent 3G Mean op de iPa…
·Hoe je iPad Programma's te dow…
·Hoe te Blow Out Kaarsen op een…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik een afspeellijst maken op een…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad Apps Creëren 
Hoe je iPad Toepassingen Creëren 
Hoe mappen maken op uw iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een CDFS converteren naar ee…
·Hoe het touchpad inschakelen op een HP 2…
·Hoe maak je een computer Mic Problemen 
·Hoe kan ik een Toshiba 8GB Flashdrive Re…
·Voeding Specificaties voor een PowerBook…
·Hoe te controleren Scanners Met Twain Dr…
·Hoe maak je een Microsoft- toetsenbord m…
·De Intel Dual Core E5200 Specificaties 
·Waar kan ik een computer Recycle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com