Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat betekent 3G Mean op de iPad ?
Of u bespreken iPads , mobiele telefoons of andere mobiele apparaten , 3G verwijst naar het type mobiele datanetwerk u gebruikt om verbinding met het internet te gebruiken . De term verwijst naar de derde - generatie technologie voor de telecommunicatie , die begon met analoge cellulaire netwerken in de jaren 1970 ( 1G ) en ging de mainstream in de jaren 1990 met 2G en 2.5G in de hele wereld . Het vermeld als " Wi - Fi + 3G " iPad -modellen bieden de standaard Wi - Fi-connectiviteit beschikbaar op alle iPads , plus de mogelijkheid om aan te melden voor 3G mobiele service met specifieke netwerken . Wi- Fi vs 3G

Wi - Fi-verbindingen
met het internet vereisen een draadloze router of hotspot . U krijgt snellere data transfer snelheden op Wi - Fi , maar het is niet altijd praktisch om te gaan met een draadloze hotspot wanneer u behoefte aan een snelle internetverbinding weg van uw werk of thuis draadloze netwerken . Een 3G- iPad verbinding kan maken met het internet via mobiele telefoon datasignalen van overal de datadrager - AT & T of Verizon - dekking heeft , waardoor je meer mobiliteit met connectiviteit
3G Typen
< . br >

derde generatie is een algemene term voor netwerken die hogere snelheden en geavanceerde technologie in vergelijking met 2 en 2.5G voorzien . Twee belangrijke types van 3G-netwerken zijn beschikbaar vanaf april 2011: HDSPA en EVDO . Elk maakt gebruik van een ander netwerk om informatie te dragen , en uw iPad met 3G werkt alleen op een van deze netwerken . De iPad met 3G ontworpen voor AT & T -netwerken gebruikt de HDSPA -technologie , terwijl de Verizon iPad maakt gebruik van EVDO . U moet een vervoerder of de andere te kiezen voor het kopen van de iPad met 3G , zoals de configuratie voor de carrier-netwerk is ingesteld en niet de gebruiker wijzigingen.
Kiezen van een 3G iPad

de beste 3G iPad voor u hangt af van waar je van plan bent om de 3G-verbinding gebruiken . Vraag vrienden en familie die gebruik maken van elke vervoerder hoe hun mobiele service is in de gebieden waar u van plan bent om uw iPad te gebruiken , of kijk elke onderneming dekking kaarten om uit te vinden waar ze bieden service. Als de gebieden waar u reist bieden betere verbinding via Verizon , kiest de EVDO /Verizon iPad . Als AT & T biedt een betere service in uw veelgebruikte gebieden , kiest de HDSPA /AT & T -model . Je 3G data-abonnement op de iPad is gescheiden van alle huidige mobiele service die je gebruikt voor je telefoon , dus je hoeft niet naar een vervoerder met wie je al een account kiezen .
Overwegingen

Uw datasnelheden
op 3G-verbindingen variëren afhankelijk van vele factoren . Je zal beter gegevensoverdracht krijgt als het houden van uw iPad nog steeds waar het signaal het sterkst is. Het gebruik van de 3G-verbinding tijdens het verplaatsen , zoals op een bus , aanzienlijk vermindert snelheid. De 3G-verbinding kan ook afvoer uw batterij sneller dan nodig , dus zet uw 3G-verbinding in de "Instellingen" app als je op een Wi - Fi-netwerk of offline werken voor langere tijd . Op deze manier is je iPad niet verspillen energie proberen om zowel Wi - Fi en 3G -signalen of het zoeken naar signalen te verwerken wanneer je het niet nodig hebt .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe kan ik iTunes exporteren n…
·Hoe je je iPad browser synchro…
·Hoe om tekst te plakken in e-m…
·iPad Tips 
·Hoe te luisteren naar een TV- …
·Wat voor soort video wordt ond…
·Kan de iPad Run SketchUp ? 
·Pandora Radio bevriest op mijn…
  Related Articles
Hoe te kiezen Wi - Fi of 3G iPad 
Hoe je 3G Access op uw iPad Get 
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe te Schakel 3G voor Ipad 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
  Hardware Articles
·Mijn nieuwe laptop batterij laadt niet o…
·Hoe je heel basic computer kennis 
·Hoe te Uw Fax Ping 
·Scanner fout 6 op een HP LaserJet 3390 
·Hoe je recensie de iMac installeren Inlo…
·9600 GT Vs . 8800 GTS 
·Hoe de Sound Device Met Windows XP activ…
·Hoe maak je een PC geheugen Begrijp 
·How to Set Up Audio op een ATI Radeon HD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com