Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Pandora Radio bevriest op mijn iPad
Als je in de stemming om te luisteren naar wat muziek , maar je verveeld bent van de nummers op uw iPad , kunt u de voorkeur aan streaming muziek te luisteren via het internet met de Pandora Radio app , alleen voor worden gefrustreerd als Pandora Radio bevriest . Het probleem zou kunnen zijn met de app , of de iPad zou een glitch die een reset nodig hebben ervaren . Muziek afspelen op iPad

Apple's
iPad , een tablet-computer met een touch- gevoelige scherm meet 9,7 inch , wordt geleverd met een ingebouwde luidspreker en koptelefoon , die je kunt gebruiken om muziek af te spelen . De iPad maakt verbinding met het internet via Wi - Fi , zodat u muziek streamen vanaf online radio zoals Pandora Radio . De iPad 3G + Wi - Fi-model kunt u ook toegang tot het internet via mobiele datanetwerken , wat handig is als je niet in het bereik van een Wi - Fi-hotspot .
Met Pandora Radio App < br >

Pandora Radio is een service waarmee u uw eigen radiostation te maken via het internet , en stream de nummers rechtstreeks op uw iPad . Druk op de "Home " knop op de iPad , en tik vervolgens op de " Pandora " pictogram om de app te lanceren . Tik op de naam van een artiest , nummer of componist , en Pandora genereert een radiostation dat muziek evenals gerelateerde muziek speelt .
Force Quit

als je speelt Pandora Radio op je iPad en het apparaat vastloopt , kan je geen antwoord krijgt wanneer u het scherm tikken of aanraken , dus je zal moeten dwingen - stoppen de Pandora Radio app . Druk op de " Sleep /Wake " knop , gelegen op de bovenste rechterrand van de iPad , en houd het voor een paar seconden ingedrukt totdat u een rode schuifknop op het scherm , en druk op de "Home "-knop onder het display totdat de Pandora Radio app afgesloten. Tik op het pictogram " Pandora " om de app opnieuw te starten .
Herstart en Reset

Als geforceerd stoppen met de Pandora Radio app lost het probleem niet op te lossen en de app bevriest weer , moet je de iPad opnieuw instellen . Druk op de " Sleep /Wake " knop totdat u een rode schuifknop . Raak de schuifbalk en sleep deze naar rechts de iPad uit te schakelen . Druk op de " Sleep /Wake " knop om de iPad opnieuw op te starten . Probeer de lancering van Pandora opnieuw . Als het vriest , moet je proberen het resetten van de iPad . Tegelijkertijd op de " Sleep /Wake " knop en de "Home "-knop en houd ze gedurende 10 seconden of meer , tot u het Apple-logo op het scherm , wat aangeeft dat de iPad zelf heeft gereset . Start de Pandora Radio app om te zien of het resetten van het apparaat het probleem opgelost .
Controleren Pandora App update

Als de iPad is nog steeds een probleem met het bevriezen wanneer je Pandora gebruiken , moet u controleren of er een Pandora Radio app -update . Ontwikkelaar van de app kan een probleem hebben verholpen of anderszins veranderingen die Pandora stabieler te maken op de iPad . Druk op de "Home " knop op de iPad , en tik vervolgens op de " App Store " icoon . Tik op ' Updates . "Als je ziet Pandora in de lijst met updates , tikt u op de naam van de app en tik vervolgens op ' Wijzig 'en voer uw Apple ID bij de prompt . De Pandora app -update downloads op uw iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Turn Off SSH op Standaa…
·Hoe Films uploaden naar een iP…
·Hoe maak je een gebruikte iPad…
·Hoe de Mute -schakelaar op de …
·Hoe te Sync My Contacts Van mi…
·Hoe het verhogen Mail Postvak …
·Hoe je documenten kopiëren op…
·Hoe kan ik een Apple iPad Rese…
·Hoe u uw Gmail- lijst met cont…
  Related Articles
Wat te doen wanneer uw iPad Freezes 
Hoe te spelen Van iPad Pandora naar Appl…
Hoe te Pandora sluiten op een iPad 
Hoe maak je een Pandora -radiostation wi…
Hoe toegang BBC Radio op mijn iPad 
Hoe je Pandora Radio gebruiken op een iP…
Hoe te Pandora Downloaden naar Pandigita…
Hoe de Range van een Radio-scanner Verho…
Hoe te Program Radio Shack Pro 97 Scanne…
  Hardware Articles
·HP 8710p Specificaties 
·Help met een Kindle Connection 
·Het wijzigen van de BIOS Automatische de…
·Hoe te Dubbelzijdig Half Pagina's afdruk…
·Problemen met Flash Drives Omgerekend na…
·Mac - compatibele Afstandsbedieningen 
·Hoe maak je een Video Capture Card Probl…
·Hoe kan ik een Dell Optiplex Setup GX 75…
·Wat zijn de zes belangrijkste onderdelen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com