Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe je je iPad browser synchroniseren met uw Firefox
Veel desktop en laptop computer gebruikers kiezen Mozilla's webbrowser Firefox als hun webbrowser van de keuze voor surfen op internet . Helaas heeft Mozilla niet een mobiele versie van hun webbrowser te maken voor gebruik met de iPad van Apple of andere iOS-apparaten ( apparaten die Apple's iPhone Operating System te gebruiken ) . Toch Mozilla maakte een applicatie waarmee u uw Firefox- browser synchroniseren met uw iPad apparaat , zodat u kunt u Firefox-bladwijzers en geschiedenis bekijken in de iPad browser . Instructies
1

Tik op de " App Store " icoon op het startscherm van het apparaat om de toepassing te starten . Tik op de " Search " -optie aan de onderkant van het venster App Store om toegang te krijgen van de App Store zoekfunctie . Kopen van 2

Type " Firefox Home " in de zoekbalk en tik op de " Search " knop . Tik op de " Firefox Home " -optie uit de lijst met zoekresultaten . Tik op de "Free "-knop , gevolgd door de " Install " knop . Voer uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en tik op de knop " OK " om de installatie te starten . Laat enkele minuten voor de toepassing te installeren .
3

Dubbelklik op het " Firefox " applicatie icoon op de computer om de webbrowser te starten . Selecteer het tabblad " Firefox " aan de bovenkant van het programmavenster en selecteer de optie " Opties" in het Firefox- menu . Als u een Mac-computer , selecteert u de "Voorkeuren ... " optie in het Firefox- menu .
4

Klik op het pictogram "Sync " in het Opties of Voorkeuren -venster . Klik op de "Set Up Firefox Sync "-knop , gevolgd door de knop " Create a New Account" . Typ uw e-mailadres en wachtwoord in de ruimten voorzien , door te lezen en ga akkoord met de Firefox Sync Gebruiksvoorwaarden en Privacy Policy en klik op de knop "Doorgaan " om verder te gaan .
5

Klik op de " Save " knop op de volgende pagina om een ​​kopie van uw Firefox Sync- synchronisatie -toets opslaan . Klik op de knop " Doorgaan " om verder te gaan . Voer de captcha -code ( een computer -gegenereerde code die menselijke input vereist ) in de daarvoor bestemde ruimte in en klik op de knop "Doorgaan" om te eindigen het opzetten van uw Firefox Sync-account .
6

Tik op de " Firefox Home " pictogram op de iPad apparaat , gevolgd door de " ik heb een Sync- account " optie om het wachtwoord weer te geven op het iPad -scherm .
7

Ga naar de Opties of Voorkeuren -venster in de webbrowser Firefox en klik op het icoon " Sync " . Klik op de "Add a Device " -optie en voer de toegangscode van de iPad apparaat in de ruimten voorzien . Klik op de " Doorgaan " knop om Mozilla Thuis synchroniseren met uw Firefox Sync-account . Al uw Firefox-gegevens is nu toegankelijk op uw iPad apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·De grootte van een SIM -kaart …
·Hoe te knippen , kopiëren of …
·Hoe maak je Voeg een achtergro…
·Hoe maak je een item slepen na…
·Hoe te VLC streamen naar een i…
·Hoe de iPad koppelen met een d…
·Heeft de iPad werken met Clear…
·How to Get Rid van Podcasts op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een volledige webpagina Scre…
·Hoe SQL Server 2005 Express 
·Hoe maak je verbinding een Sound Blaster…
·Hoeveel Kleinere Zijn Netbook sleutels I…
·Hoe maak je een computer board 
·C330 geheugencapaciteit 
·Hoe te Voodoo Envy Upgrade 133 
·Hoe de achtergrondverlichting voor uw De…
·Hoe schoon , Repair & Veeg een harde sch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com