Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad gebruiken als een laptop
Als je een laptop computer te definiëren in zijn breedste zin de iPad is nu al de meeste opzichten een laptop . Het is een zeer draagbare computer die u kunt werken met op schoot . De vraag wordt dan , hoe het een betere laptop te maken . Het toevoegen van een toetsenbord helpt zeker , net als het hebben van een stand , zodat u kunt het faillissement van de scherm , evenals een zaak om alles te voeren rond inch Verschillende bedrijven , waaronder Kensington , Zagg en Clamcase , produceren vouwen iPad gevallen dat ook het bezit van een toetsenbord , die u kunt gebruiken net zoals u zou een laptop . Instructies
1

krijg je een Bluetooth toetsenbord voor de iPad . In de meeste gevallen moet de iPad op het keyboard automatisch zodra beide zijn ingeschakeld . Om zelf het toetsenbord aansluit , tikt u op " Bluetooth " in het menu "Algemeen" van de iPad 'Instellingen'. Kopen van 2

Krijg een case voor de iPad kunt u ook gebruiken om een extern toetsenbord te dragen . De gevallen die door ClamCase , Kensington en Zagg , bijvoorbeeld , dubbel als een zaak en een stand , met een Bluetooth-toetsenbord ingebouwd in de behuizing.
3

Krijg een stand voor uw iPad . Als u uw iPad in de eerste plaats op het kantoor en thuis , overweeg dan om een stand voor elke locatie , tenzij de stand is gemakkelijk draagbaar , of verdubbelt als een zaak .
4

Sluit een draadloze printer aan het iPad . Raadpleeg de website van de fabrikant om te zien of het heeft al een app om te werken met uw iPad . De meeste draadloze HP printers gebruiken AirPrint . LexPrint is een gratis app voor gebruik met Lexmark printers . Kodak printers zijn toegankelijk met de Kodak Pic Flick app .
5

Breng uw iPad om overal met een draadloos netwerk toegang tot het internet . De meeste laptops bevatten een Ethernet-poort voor directe aansluiting op een bedraad netwerk in woningen en kantoren . Op het moment van publicatie , is Apple niet een Ethernet-adapter voor de iPad te maken , dus als uw kantoor netwerk geen draadloos netwerk hebt , zal je niet in staat om e-mails verzenden of ontvangen of surfen op het web te zijn .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Top Board Game iPad Apps 
·Ik kan geen muziek van mijn Ma…
·Hoe de overdracht van een pc n…
·Hoe te kiezen tussen een MacBo…
·U kunt streamen ESPN3 naar uw …
·Hoe het opzetten van Post op e…
·Heeft de iPad ondersteuning 4G…
·Hoe je iPad Webpagina's opslaa…
·Hoe kan ik een video vanaf een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Afdrukken vanaf een notebook 
·Bediening van een HP 50G 
·Wat is een Portable Media Drive 
·Wat voor soort Media werkt voor LightScr…
·Hoe kan ik Problemen met een Easycap USB…
·Hoe Memory in een Compaq Presario Instal…
·Hoe maak je een Hiragana keyboard Gebrui…
·Hoe maak je verbinding een draadloze ada…
·Hoe je dingen toevoegen aan uw Photo Boo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com