Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
De Intel Dual Core E5200 Specificaties
De Intel E5200 behoort tot de E5000 - serie van Intel desktop PC -processors - of centrale verwerkingseenheden - aanvankelijk bekend als Pentium Dual - Core . Het werd uitgebracht in 2008 , een jaar voordat fabrikant Intel Corporation besloten om de " Dual - Core " suffix , wat stond voor CPU's die twee verwerkingseenheden had elimineren . Fabricage

De Intel Dual - Core E5200 is vervaardigd onder de codenaam " Wolfdale - 3M ", die gehandeld op grond van een 45 - nanometer lithografische knooppunt en een 82 - vierkante millimeter sterven . De matrijs bevatte de twee cores en 228 miljoen verwerking transistors . De Intel E5200 had een Level 2 cache - of secundaire geheugenbank - van 2MB . Er waren andere Wolfdale - 3M chips echter dat 3MB L2-cache had .
Snelheden

Elke processor heeft een kloksnelheid en een front - side bus FSB snelheid . De voormalige verwijst naar de snelheid waarmee de chip voert haar fundamentele taken , of hoe snel zij verwerkt . De FSB verwijst naar de processor met behulp van de front-side bus van de computer aan te sluiten op het moederbord voor de overdracht van gegevens . Beide prijzen worden gemeten in megahertz of gigahertz . De Intel Dual - Core E5200 heeft een kloksnelheid van 2,5 GHz en een FSB snelheid van 800 MHz . Hoewel alle E5000 - serie processors hebben dezelfde FSB snelheid , de E2500 heeft de laagste kloksnelheid .
Macht

Computer processors
hebben een maximaal thermisch ontwerp vermogen . Ook wel aangeduid als thermisch ontwerp punt , TDP is de maximale temperatuur die de chip moet in combinatie met de hoeveelheid warmte die de computer nodig heeft om af te voeren . Net als de andere inzendingen van de E5000 - serie Intel Pentium 's , de E5200 heeft een maximale TDP van 65 watt . Daarnaast heeft het een Voltage Identificatie Digitaal bereik van ,8500-1,3625 volt . De VID is de voedingsspanning nodig is voor de processor te bedienen .
Ondersteunde Technologies

De Intel Pentium Dual - Core E5200 gebruikt een 64 - bit instructieset , wat betekent dat deze data herbergt op een 64 - bit breed. Andere geavanceerde technologieën van de E5200 zijn SpeedStep voor het leveren van optimale nog power- behoud van prestaties , ruststand voor draait op lage prioriteit wanneer deze niet gebruikt worden voor elke computer programma , en Execute Disable Bit voor computervirussen en bescherming kwaadaardige - code .
< Br >

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Specificaties van de HP Pavili…
·Hoe maak je een Fan Probleem o…
·Hoe de Quick Restore Disk Gebr…
·Welk type van de processor moe…
·Dell T7500 Xeon Vs . Dell Opti…
·Hoe de RAID-array op een HP -c…
·Hoe maak je een Shutdown Scree…
·EMachines T5082 Computer Infor…
·Specificaties voor de Dell Dim…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Laptop Oververhitting Schade 
·Hoe te verbinden S /PDIF op een SoundMAX…
·Hoe te herstellen van een Cisco 2600 -ro…
·Het kopiëren van een boek naar een Kind…
·Hoe afdrukken op Poster Board 
·CPU Processor Geschiedenis 
·Hoe kan ik een CMOS-batterij vervangen i…
·Hoe te openen een Panasonic CF - 48 Lapt…
·Hoe maak je een 1TB 7200RPM SATA 6.0 Gb …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com