Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een Fan Probleem op een HP Pavilion A1020n Problemen
Door problemen oplossen op de HP Pavilion A1020n , kunt u uzelf geld besparen op een reparatiewerkplaats en tijd, zonder een werkende computer . Tekenen dat je Pavilion heeft problemen met zijn fans zijn het crashen consequent tijdens het uitvoeren van bepaalde toepassingen , de computer met een zwart scherm wanneer u voor het eerst het of een " CPU Fan Failed " bericht op het scherm . U moet comfortabel met werkzaamheden binnen de computer om fan oplossen . Wat je nodig hebt
Phillips screwdriverCan van perslucht
Toon Meer Aanwijzingen
Running Computer Hot
1

Schakel de computer uit en koppel het netsnoer los . Verwijder de schroeven aan de achterkant van de computer die de linker - zijpaneel en verwijder het paneel .

Plug 2 in de computer in het stopcontact en zet de computer aan . Voer een programma dat meestal crasht tijdens de werking te controleren dat de warmte wordt het probleem veroorzaakt .
3

Zoek de ventilatoren in de computer . Als een ventilator niet werkt of is het maken van een hard geluid , zal je nodig hebt om het te vervangen .
4

Schakel de computer uit en ontkoppel het netsnoer . Gebruik een blikje van samengeperste lucht schoon te maken uit stof of ander vuil uit de binnenkant van de computer , zorg ervoor dat alle ventilatieopeningen schoon in het geval van de computer .
CPU Fan Failure
< br > 5

Schakel de computer uit en verwijder alle verbindingen , inclusief het netsnoer . Verwijder de schroeven aan de achterkant dat het zijpaneel te beveiligen , verwijder vervolgens het zijpaneel .
6

Vind de ventilator naast de processor van de computer en zorg ervoor dat de voedingskabel van de ventilator is aangesloten op het moederbord . Spin de ventilator met je vingers om te controleren op obstructies zijn beweging blokkeren .
7

Plaats het zijpaneel van de computer en de aansluitingen . Zet de computer aan en druk herhaaldelijk op de toets " F11 " bij de start - up scherm tot het BIOS- scherm komt .
8

Markeer het menu " Geavanceerd " met de pijltjestoetsen . Markeer " Hardware Monitor " en druk op de toets " Enter " . Markeer " CPU Fan Check" en druk nogmaals op de toets " Enter " .
9

Controleer de " CPU Fan controleren " overeenkomen met het type van de ventilator in de computer . Druk op de " F10 " en " Enter" toetsen om uw instellingen op te slaan en het menu te verlaten . Als de fout blijft verschijnen , neem uw computer naar een reparatiewerkplaats om de ventilator te vervangen .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te om Uw Dell Dimension 21…
·Hoe u de juiste desktop pc Pic…
·Compaq Presario S6000CL Specs 
·Specs voor de Compaq Presario …
·HP A1000y Specs 
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Hoe te openen de zaak van een …
·Specs voor een HP Pavilion A81…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Photosmart C3180 Probl…
·Verschil tussen Vostro & Latitude 
·Intel Pentium Dual - Core T3400 Vs . Int…
·Hoe naar Gateway Notebooks Repair 
·Hoe DVD - R schijven wissen 
·Hoe te downloaden Onto Thumb drives in W…
·Hoe kan ik een WD Sync Paspoort Gebruik 
·Hoe maak je een Kodak ESP7 Demonteer 
·Hoe maak je een Pablo Tablet Opgenomen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com